Κύπελλο Ελλάδας

Τσακίρης: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο φέτος ''ανήκει'' στην ΑΕΚ, στον Αλμέιδα και στους παίκτες του»

Για την ιστορική νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά και για το τρίτο νταμπλ στην ιστορία της «Ένωσης» μίλησε ο Γιώργος Τσακίρης από την κατάμεστη «OPAP Arena».

Για τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, αλλά και για το τρίτο νταμπλ της ιστορίας της «Ένωσης», μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Αρχικά, ο ρεπόρτερ της ομάδας μετέφερε το κλίμα που επικρατεί αυτή την ώρα στην πλατεία της «OPAP Arena», αναφέροντας πως υπάρχουν 10-15 χιλιάδες φίλοι της ομάδας που γιορτάζουν τον τίτλο.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο ήρθε αυτός ο τίτλος, μετά και την αποβολή του Ρότα, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ήταν δίκαιο αποτέλεσμα και πως η φετινή σεζόν στην Ελλάδα ανήκει απόλυτα στον Ματίας Αλμέιδα και τους παίκτες του.

«Ιστορικό νταμπλ στην επιστροφή της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Κατάφερε με δέκα παίκτες σε 90 λεπτά αγώνα να πάρει το Κύπελλο με απολύτως δίκαιο τρόπο. Ο ΠΑΟΚ είχε καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και μια μεγάλη φάση στο δεύτερο πριν το 2-0.
Το ελληνικό ποδόσφαιρο ανήκει φέτος στην ΑΕΚ, στον Αλμέιδα, στα παιδιά που έκαναν κατάθεση ψυχής μετά την κόκκινη. Έναν τίτλο που το περιμένει από το 1978 και μετατρέπει τη χρονιά σε κιτρινόμαυρη».


Τέλος, αναφέρθηκε και στους πανηγυρισμούς που αναμένεται να ακολουθήσουν στη Νέα Φιλαδέλφεια για αυτή την ιστορική στιγμή του συλλόγου, τονίζοντας πως συνεχώς πάει κόσμος στο γήπεδο, ενώ, αργά τα ξημερώματα ίσως γίνει η υποδοχή της ομάδας.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x