Κύπελλο Ελλάδας

Τσιντώτας: «Η ρεβάνς είναι πάντα πιο σημαντική - Παραξενεύτηκα πολύ που άκουσα τον ύμνο του Παναθηναϊκού»

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Τσιντώτα μετά το «διπλό» που πήρε ο Ατρόμητος στην έδρα του Παναθηναϊκού για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το «διπλό» (1-2) του Ατρομήτου στην έδρα του Παναθηναϊκού για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson, σχολίασε ο εκ των πρωταγωνιστών του, Παναγιώτης Τσιντώτας.

Ο τερματοφύλακας της ομάδας του Περιστερίου τόνισε ότι οι ρεβάνς είναι πάντα πιο σημαντικές. Επίσης, ανέφερε ότι παραξενεύτηκε όταν άκουσε να παίζει, προφανώς κατά λάθος, ο ύμνος του Παναθηναϊκού μετά την απόκρουση του πέναλτι του Ιωαννίδη στο 90'.

«Παραξενεύτηκα πολύ που άκουσα τον ύμνο. Είχα την μπάλα στα χέρια μου και ήμουν σίγουρος ότι η μπάλα δεν έχει περάσει τη γραμμή. Το πέναλτι ήταν μια φάση, όλη η ομάδα πάλεψε για 100 λεπτά, πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη, αλλά ήταν μόνο το πρώτο παιχνίδι. Η ρεβάνς είναι πιο σημαντική πάντα, οπότε πρέπει να απολαύσουμε τη νίκη μέχρι σήμερα το βράδυ και μετά να δούμε τη συνέχεια.

Μετά τα δοκάρια πήγα να διεκδικήσω ό,τι μπορώ, ο Ιωαννίδης είχε πλεονέκτημα γιατί ήμουν πεσμένος, αλλά κατάφερα κι αποσόβησα το 2-2.

Έγινε ένα μίνι ροτέισον, έδειξαν όλα τα παιδιά πως μπορούν να σταθούν. Είναι πολύ σημαντικό και το πρωτάθλημα για μας, γι' αυτό πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον Αστέρα. Θέλουμε να πάρουμε κάτι καλό και στην Τρίπολη και μετά θα δώσουμε το 100% στη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό για να διεκδικήσουμε την πρόκριση
», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 30χρονος πορτιέρε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x