Κύπελλο Ελλάδας

Τσιμίκας: «Καλύτερος την επόμενη σεζόν»

Αποφασισμένος να παραμείνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού την επόμενη σεζόν δήλωσε ο Κώστας Τσιμίκας στη Media Day των Πειραιωτών για τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Τον καλύτερό του εαυτό για να παραμείνει και την επόμενη χρονιά στον Ολυμπιακό σκοπεύει να δώσει ο Κώστας Τσιμίκας, μιλώντας για τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κωνσταντίνος Τσιμίκας στη Media Day του Ολυμπιακού

Για τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ: «Θα είναι πολύ δύσκολο ματς. Ο προπονητής μού έδωσε τις ευκαιρίες να παίξω φέτος και τα έδωσα όλα. Θα είμαι χαρούμενος που θα είμαι στην αποστολή και πάμε για να νικήσουμε».

Για το κλίμα στα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια: «Δουλεύουμε καθημερινά. Το κλίμα είναι πολύ καλό. Όλα τα παιδιά δουλεύουμε στις προπονήσεις για να κερδίσουμε. Δουλεύουμε καθημερινά για αυτό το ματς».

Για την απουσία του κόσμου από τον τελικό: «Σίγουρα υπάρχει ένας φόβος που δεν θα έχουμε τους φιλάθλους μας. Είμαστε έτοιμοι όμως για τα πάντα και πάμε για τη νίκη».

Για την επόμενη σεζόν: «Επειδή έχω πάρει ματς στα πόδια μου, είμαι πιο έτοιμος για την επόμενη σεζόν και το καλοκαίρι θα τα δώσω όλα για να παραμείνω στην ομάδα»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x