Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου. Ο ρεπόρτερ του Δικεφάλου του Βορρά αναφέρθηκε αρχικά στο αποψινό ντέρμπι (21:30) με τον Άρη για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson.
«Θα έχουμε αναγκαστικές αλλαγές, όπως του Μεϊτέ, του Γιακουμάκη, του Τάισον γιατί δεν γίνεται να επιβαρυνθούν κι άλλο. Για την Κυριακή είναι στο 50%-50% ο Κωνσταντέλιας», ανέφερε αρχικά και σημείωσε μια πιθανή ενδεκάδα.
«Ο Λουτσέσκου είναι ευχαριστημένος με τις επιλογές που κάνει στα παιχνίδια μέχρι στιγμής. Το γόητρο πάντα υπάρχει με τον Άρη, θέλεις μόνο τη νίκη προφανώς».
Ακούστε παρακάτω το ρεπορτάζ:
Διαβάστε Επίσης
Ολυμπιακός: Θέμα χρόνου η ανανέωση του Μεντιλίμπαρ Τσανάκας: «Οι ευκαιρίες που θα δώσει ο Μεντιλίμπαρ στη Σύρο - Ο Μπότης, ο Ταρέμι και ο Σιπιόνι» Daily Mail: «Παρακολουθεί στενά τον Μουζακίτη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έντονο ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες» Πάτησε Σύρο ο Ολυμπιακός - Αποθέωση από τον κόσμο Συγκλονίζει ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ: Η εξομολόγηση για τον θάνατο του αδερφού του Κετσετζόγλου: «Οι προτεραιότητες για μεταγραφές και οι πιθανοί δανεισμοί» Οι μεταγραφικές προτεραιότητες της ΑΕΚ και η περίπτωση Μπαρίνοφ Ο Μάνταλος καταρρίπτει τους νόμους της λογικής Λανουά: «Λάθος οι κόκκινες σε Μαρίν και Μεϊτέ - Σωστά τα πέναλτι στη Λεωφόρο»Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






