Κύπελλο Ελλάδας

Τσορμπατζόγλου: «Δεν γινόταν να αποκλειστεί ο ΠΑΟΚ από τον Βατσλίκ»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι αν και… μισός, ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε αναγκάζοντας τον Ολυμπιακό σε παθητικό ρόλο, ενώ επισήμανε ότι πρέπει να κερδίσει το Κύπελλο.

ΠΑΟΚ-Βατσλίκ σημειώσατε… άσο, όπως ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, αναφορικά με την χθεσινή πρόκριση επί του κατώτερου -όπως είπε- Ολυμπιακού στον τελικό του Κυπέλλου, παρά τα πολλά και μεγάλα προβλήματα.

«Κάποια στιγμή θα χαλούσε το ματς, θα υπήρχε πνευματική κούραση, θα μπορούσε να αλλάξει νωρίτερα με κάποιο γκολ, αλλά δεν ήρθε. Το 1-1 ήταν πολύ αναμενόμενο ότι ως σκορ θα έδινε στον ΠΑΟΚ την πρόκριση. Με βάση το χθεσινό παιχνίδι αλλά και τη συνολική απόδοση των δύο ομάδων στα ματς, δεν γινόταν να αποκλειόταν ο ΠΑΟΚ από τον Βατσλίκ. Καλός τερματοφύλακας, σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά δεν γινόταν. Η γενική φιλοσοφία ήταν ότι ο Ολυμπιακός αποδέχτηκε παθητικό ρόλο στο γήπεδό του, απέναντι στον ΠΑΟΚ. Δεν ήθελε την μπάλα γιατί δεν ήξερε τι να την κάνει. Έστω και μισός, με τους Μουργκ και με τους Τέιλορ, χωρίς Βιεϊρίνια, αυτός ο ΠΑΟΚ δικαιούταν να περάσει», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι η χρονιά συνεχίζεται καθώς ο «δικέφαλος του Βορρά» δεν έχει κερδίσει ακόμα κάτι και πρέπει να τελειώσει με το Κύπελλο και την δεύτερη θέση.

Παράλληλα, ο Τσορμπατζόγλου επισήμανε ότι θα μας μείνει η απορία τι θα έκανε ο ΠΑΟΚ, που κατέβηκε στην αποστολή με τέσσερις σέντερ φορ και το plan b έλεγε ότι θα έπαιζε με 4-4-2, αν ο Ολιβέιρα έμενε υγιής.

Ενώ σχολίασε πως ο Μπίσεσβαρ ίσως να μην προλάβει το τέλος της σεζόν, αν επιβεβαιωθεί το πρόβλημά του, ενώ Αουγκούστο και Μιτρίτσα θα επιστρέψουν.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x