Κύπελλο Ελλάδας

Τσορμπατζόγλου: «Έχει πολλούς λόγους να κάνει αλλαγές με τον Παναθηναϊκό ο Λουτσέσκου»

Για τις αλλαγές που σκοπεύει να κάνει ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ πριν την πρώτη «μάχη» με τον Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε πως οι «ασπρόμαυροι» στα παιχνίδια του κυπέλλου κάνουν 9-10 αλλαγές, αλλά στην προκειμένη περίπτωση αναμένεται να είναι περίπου 5-6, τονίζοντας ότι ο Λουτσέσκου έχει πολλούς λόγους να αλλάξει τα πρόσωπα, για να έχει όλους τους παίκτες του φρέσκους μέσα σε ένα απαιτητικό διάστημα με συνεχόμενα ντέρμπι.

Η αποστολή, μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστή και για αυτό δεν εκτίμησε πιθανή ενδεκάδα, επισημαίνοντας ότι άπαντες περιμένουν τον Κωνσταντέλια, που δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα (12/02).

Παράλληλα, προέβλεψε πως περίπου 25.000 κόσμος θα είναι στο γήπεδο της Τούμπας και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο σημάδι για sold out.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x