Κύπελλο Ελλάδας

Τσορμπατζόγλου: «Ψάχνει το μεγάλο αποτέλεσμα για να ξαναβρεί τον δρόμο του ο ΠΑΟΚ - Τα πλάνα ενδεκάδας του Λουτσέσκου»

Ακούστε τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ λίγες ώρες πριν τη ρεβάνς του με τον Παναθηναϊκό, όπως τα μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου!

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ ενόψει του δεύτερου ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson κόντρα στον Παναθηναϊκό, μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου!

Αφού τόνισε ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα ψάξει τη νίκη που χρειάζεται για να πάρει την πρόκριση στον τελικό και να ξαναβρεί τον δρόμο του μετά τα πρόσφατα αρνητικά αποτελέσματα, ανέφερε ότι το ζητούμενολ για την ομάδα του Λουτσέσκου είναι να έχει την μπάλα στα πόδια του, χωρίς να φοβάται το λάθος, ενώ παράλληλα θα πρέπει να αποφευχθούν τα λάθη που κόστισαν στα τελευταία παιχνίδια.

Όσον αφορά την έφεση για την τιμωρία του Τάισον, μετέφερε ότι ο ΠΑΟΚ θα κάνει νομική προσπάθεια για να καταρριφθεί ο χαρακτηρισμός περί χειροδικίας του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού προς τον Μπακασέτα.

Τέλος, μίλησε για τις σκέψεις που κάνει ο Λουτέσκου σχετικά με την ενδεκάδα που θα επιλέξει, ενώ αναφέρθηκε επίσης στον οπαδό που πέταξε κροτίδα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και εντοπίστηκε από τις κάμερες που υπάρχουν στο γήπεδο της Τούμπας.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x