Κύπελλο Ελλάδας

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουροι για την 11άδα Ντάντας και Σβαμπ - Θα κάνει διαχείριση ο Λουτσέσκου»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου κατέγραψε στον bwinΣΠΟΡ FM τα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου για τοι σημερινό ματς Κυπέλλου του ΠΑΟΚ στη Λαμία, με την ομώνυμη ομάδα.

Τα δεδομένα που επικρατούν στον ΠΑΟΚ σε επίπεδο απουσιών αλλά και επιστροφών παικτών, ενόψει του σημερινού (08/03) πρώτου ματς με τη Λαμία για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet κατέγραψε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Τρίτη φορά πάει ο ΠΑΟΚ να δώσει το ματς Κυπέλλου στη Λαμία. Θα έχει δύο επιστροφές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, των Σάστρε και Σβαμπ, αλλά και τρεις έξτρα απουσίες, τους Φελίπε Σοάρες, Κάργα και Ολιβέιρα πέρα από τους μόνιμους τραυματίες. Θα προφυλαχθεί ο Αουγκούστο, όπως δείχνει ο προπονητής του ΠΑΟΚ τις τελευταίες εβδομάδες. Φυσικά ενδιαφέρει πάρα πολύ τον ΠΑΟΚ το συγκεκριμένο παιχνίδι, εννοείται ότι θέλει να έχει ένα καλό σκορ για το δεύτερο ματς», είπε μεταξύ άλλων.

Μιλώντας για την 11άδα του «δικέφαλου του Βορρά», ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι φαντάζουν σίγουροι οι Ίνγκασον, Ντάντας και Σβαμπ ενώ αυτός που πρέπει να πάρει ανάσες είναι ο Κωνσταντέλιας, με τον Μπράντον επίσης να ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης.

Ενώ ο Τσορμπατζόγλου επισήμανε ότι ο Λουτσέσκου μπορεί να σκέφτεται και την διαχείριση του ρόστερ του ΠΑΟΚ λόγω της χαμηλότερης δυναμικής του αντιπάλου του.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x