Κύπελλο Ελλάδας

Τσορμπατζόγλου: «Στέκεται όρθιος παρά τις απουσίες ο ΠΑΟΚ - Κρίνεται ένα τρόπαιο με τη Λαμία»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καιρό να κάνει κακό παιχνίδι, παρά τα προβλήματα τραυματισμών, και μίλησε για το αυριανό (8/3) ματς Κυπέλλου στη Φθιώτιδα.

Ανεπηρέαστος από τις απουσίες και τους τραυματίες, που θα έχει και στο αυριανό ματς Κυπέλλου στη Λαμία, είναι ο ΠΑΟΚ εδώ και μεγάλο διάστημα, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Θα μείνει έξω ο Κάργας και ο Φελίπε Σοάρες, ο Ολιβέιρα είναι αμφίβολος, ενώ Λύρατζης, Βιεϊρίνια και Κούρτιτς παραμένουν εκτός. Αντιθέτως θα είναι μέσα ο Σβαμπ. Σε γενικές γραμμές τέσσερις, πέντε ή έξι απουσίες θα τις έχει ξανά ο ΠΑΟΚ και στη Λαμία. Παρόλα αυτά στέκεται όρθιος. Κακό παιχνίδι έχει να κάνει πολύ καιρό. Φυσικά είναι πολύ σημαντικό το ματς, κρίνεται ένας θεσμός και σε αυτό το πλαίσιο κινήθηκε η προετοιμασία», είπε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς για το ρεκόρ του Κούδα που έσπασε ο Τζίμας, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι είναι πιθανό να σπάσει κι άλλες φορές, αφού ο νεαρός φορ έχει όλα τα στοιχεία αλλά και σωστή νοοτροπία και λογικά θα παίξει κι αύριο στη Λαμία.

Ενώ ο Τσορμπατζόγλου αναφέρθηκε και στην εμπειρία της δια ζώσης παρακολούθησης του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την… επική επτάρα.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x