Κύπελλο Ελλάδας

Τσορμπατζόγλου: «Ο Λουτσέσκου καλείται να διαχειριστεί το ντεφορμάρισμα - Εκτός ο Βιεϊρίνια»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τα πλάνα του ΠΑΟΚ ενόψει Ολυμπιακού και τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει λόγω κούρασης και ντεφορμαρίσματος.

Χωρίς τον Αντελίνιο Βιεϊρίνια θα παραταχθεί οριστικά ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό για το πρώτο ματς του Κυπέλλου στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ, αφού σύμφωνα με όσα είπε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Πρεσάρισμα» των Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, ο αρχηγός των ασπρόμαυρων» δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.

Παράλληλα μίλησε για το μεγάλο θέμα που καλείται να διαχειριστεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου και έχει να κάνει με το ντεφορμάρισμα που έχουν αρκετοί παίκτες του αυτό το διάστημα, μιας και όπως τόνισε, η ομάδα της Θεσσαλονίκης πάει για μια σεζόν με 60 παιχνίδια και η κούραση έχει κάνει την εμφάνισή της ξεκάθαρα.

Όσον αφορά τα πλάνα του Ρουμάνου τεχνικού, ερωτηματικό αποτελεί στο ποιος θα είναι ο παρτενέρ του Κούρτιτς στη μεσαία γραμμή, με την απουσία «κανονικού» δεκαριού να δυσκολεύει τις επιλογές και τον Λύρατζη να μοιάζει ο επικρατέστερος, ακόμα και αν από τις πολλές συμμετοχές δεν βρίσκεται και στο 100% του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x