Κύπελλο Ελλάδας

Τσορμπατζόγλου: «Υπάρχει ασφυκτική πίεση στον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο»

Τα σχέδια που καταστρώνει ο Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει του τελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ, αλλά και την πίεση που υπάρχει για την κατάκτηση του νταμπλ ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ασφυκτική χαρακτήρισε την πίεση που επικρατεί στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει το Κύπελλο για την ΑΕΚ. Για τον ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλος στόχος το νταμπλ. Ο Σαββίδης είναι πάνω από όλους και είναι απρόβλεπτος. Πιέζει πάρα πολύ. Υπάρχουν στιγμές που η πίεση είναι ασφυκτική και υπάρχει τέτοια πίεση. Δεν μπορώ να προβλέψω τι θα σημαίνει αν ο ΠΑΟΚ χάσει το κύπελλο. Μπορεί να φαίνεται λίγο υπερβολικό αυτό», σχολίασε ανάμεσα σε άλλα ο ρεπόρτερ του «δικεφάλου του βορρά».

Για τους παίκτες που αντιμετώπιζαν τραυματισμού το τελευταίο διάστημα είπε: «Ο Γιαννούλης δεν δοκίμασε ούτε μάσκα, ξεπεράστηκε ο πόνος που είχε. Τον σκέφτεται για βασικό ο Λουτσέσκου. Και ο Μάτος είναι εντάξει. Για τον Ελ Καντουρί δεν τίθεται θέμα να παίξει, αφού είναι τόσο καιρό εκτός».

Όσο για τις επιλογές του Λουτσέσκου για το αρχικό σχήμα: «Φαβορί είναι ο Σάκχοφ, αλλά υπάρχουν πληροφορίες ότι το σκέφτεται ο Λουτσέσκου και για Κάνιας. Μπορεί να είναι και το πιο μεγάλο δίλημμα που έχει αυτή τη στιγμή από όσα υπάρχουν, λόγω της βρώμικης δουλειάς που θα χρειαστεί», είπε για τη μεσαία γραμμή, ενώ για την επίθεση σχολίασε:

«Σίγουροι είναι ο Πέλκας στον άξονα με τον Μπίσεσβαρ αριστερά. Δεξιά έχει ένα ακόμα δίλημμα μεταξύ Λημνιού και Ζαμπά. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα βάλει τον πρώτο. Μπροστά θα μπει ο Άκπομ, που ξεπερνάει τις ενοχλήσεις που ένιωθε. Ο Σφιντέρσκι δυσκολεύεται πολύ να παίξει μόνος του στην κορυφή».

Ακούστε όλα όσα είπε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x