Κύπελλο Ελλάδας

Νικολογιάννης: «Υποχρέωση η πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τελικό»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Τάσος Νικολογιάννης.

Επιβράβευση για τη φετινή πορεία της ομάδας τη φετινή σεζόν θα αποτελέσει η πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι υποχρέωση του Παναθηναϊκού να προκριθεί, δεν θα είναι επιτυχία να περάσει. Θα είναι σημαντικό να βρεθεί η ομάδα στον τελικό και θα αποτελέσει μία επιβράβευση», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:

«Δεν αναμένουμε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, θα πάει με την ίδια ενδεκάδα και παίζεται μία θέση μεταξύ Βιγιαφάνιες και Μαουρίσιο. Περιμένουμε μία ψυχωμένη Λαμία και χρειάζεται να είναι περισσότερο συγκεντρωμένος σε σχέση με το πρώτο ματς. Ο Γιοβάνοβιτς έχει ζητήσει από τους παίκτες να μην σκέφτονται ότι έχουν το 1-0 του πρώτου αγώνα και να το αντιμετωπίσουν ως ένα νοκ-άουτ ματς».

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Δεν υπάρχει τίποτα για μεταγραφές στον Παναθηναϊκό, είναι προτάσεις από μάνατζερ και όσα έχουν γραφτεί το τελευταίο διάστημα δεν είναι αποτέλεσμα κάποιας επαφής. Προτεραιότητα σίγουρα είναι ο φορ, ο οποίος πρέπει να κάνει τη διαφορά και τα υπόλοιπα θα τα δούμε μετά το τέλος της σεζόν».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x