Με μοναδική εξαίρεση τον Σερφά ο Πανθρακικός θα παραταχθεί πάνοπλος στο αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ηρακλή Ψαχνών (17:15).
Ο Αλγερινός ποδοσφαιριστής δέχτηκε χτύπημα στον οπίσθιο μηριαίο στον αγώνα με την Ξάνθη και δεν μπόρεσε να υπολογίζεται στα πλάνα του Ρόκα.
Η ομάδα της Θράκης στοχεύει μόνο στην νίκη και ευελπιστεί σε νίκη της ΑΕΚ ή του Ατρομήτου στο μεταξύ τους παιχνίδι. Αν υπάρξει τριπλή ισοβαθμία τότε θα μετρήσουν τα γκολ των ομάδων από τα οποία θα προκύψει η τελική πρόκριση.
Αναλυτικά η 18μελής αποστολή:
Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Χασομέρης, Ίγκορ, Κάσες, Φραγκούληε, Λίτσκας, Ζδράβος – Ρίζος, Μεχία, Λαδάκης, Ρομέου, Τζάνης, Ντιγκινί, Παπαγεωργίου, Τσουμάνης, Εμπόου, Αράμπα και Ποτουρίδης.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






