Ο Χρήστος Ζαφείρης έκανε την πρώτη του εμφάνιση με την ασπρόμαυρη φανέλα στο γήπεδο της Τούμπας και αποθεώθηκε.
Μπαίνοντας στα τελευταία λεπτά του ματς του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο για τα Playoffs του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «δικεφάλου του Βορρά» γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο στις εξέδρες.
Ο Έλληνας χαφ έκανε το ντεμπούτο του ερχόμενος από τον πάγκο, σε αντίθεση με τον Γερεμέγεφ, ο οποίος λόγω ανάγκης -και αφού ταλαιπωρήθηκε από ίωση ο Μύθου- ξεκίνησε βασικός απέναντι στους Περιστεριώτες.
Διαβάστε Επίσης
Στον αέρα η μεταγραφή του Μήτογλου στη Σαμπντόρια - «Πραγματοποιούνται επιπλέον ιατρικές εξετάσεις» Υποψήφιος για κορυφαίος προπονητής του BCL τη φετινή σεζόν ο Σάκοτα Ενδιαφέρον Εστορίλ για Χρυσόπουλο Τσακίρης: «Είναι σε κατάσταση να παίξει ο Βάργκα - Το ιατρικό δελτίο της ΑΕΚ θα είναι κενό»Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






