Γαλλία

H Παρί διαψεύδει ότι θα κάνει δώρο χρυσά κινητά: «Είναι κόντρα στις αξίες μας»

Διαψεύδει η Παρί Σεν Ζερμέν τις φήμες, ότι ένα από τα δώρα που θα πάρουν οι παίκτες για το πρωτάθλημα είναι από ένα πανάκριβο κινητό ντυμένο σε χρυσό, κατηγορώντας την εταιρεία που τα φτιάχνει.

Κατηγορηματική ήταν η διάψευση από την Παρί Σεν Ζερμέν, πως ένα από τα δώρα που θα λάβουν οι παίκτες της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Ligue 1, θα είναι από ένα πανάκριβο κινητό ντυμένο σε χρυσό, από την εταιρεία Idesign Gold.

Με δελτίο Τύπου, η ομάδα του Παρισιού αναφέρει πως «αυτή η εταιρεία έχει σφετεριστεί το όνομα του συλλόγου για να διαφημιστεί, αφήνοντας να εννοηθεί ότι τους ζητήσαμε τις υπηρεσίες τους για τους παίκτες μας. Η Παρί θέλει να διευκρινίσει ότι αυτός ο τύπος βραβείου ενάντια στις αξίες του συλλόγου και ζητά από την εταιρεία να σταματήσει να χρησιμοποιεί το όνομα της ομάδας».

Από την άλλη ο διευθυντής της συγκεκριμένης εταιρείας, Χοακίν Καλντερόν, ανέφερε πως «κάνουμε ένα νέο κινητό, δεν είναι μόνο η θήκη. Δεν μπορώ να σας δώσω τον ακριβή αριθμό των δαπανών της, αλλά η Παρί μας ζήτησε 29 τεμάχια. Αυτό ήταν κάτι που κανονίστηκε μεταξύ του Τιάγκο Σίλβα και ενός από τους συνεργάτες μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x