Ελλάδα

Koriopolis: Άκυρες οι ανυπόγραφες συνομιλίες προτείνει η εισαγγελέας

Υπέρ των ενστάσεων που έχουν κατατεθεί και χαρακτηρίζουν άκυρες τις συνομιλίες που έχουν καταγραφεί από τον κοριό της ΕΥΠ και δεν φέρουν υπογραφή τάχθηκε η εισαγγελέας.

Υπέρ των ενστάσεων που έχουν κατατεθεί και χαρακτηρίζουν άκυρες τις συνομιλίες που έχουν καταγραφεί από τον κοριό της ΕΥΠ και δεν φέρουν υπογραφή τάχθηκε η εισαγγελέας του δικαστηρίου που έχει αναλάβει την υπόθεση του Koriopolis.

Πρόκειται για μια πρόταση η οποία εάν γίνει αποδεκτή τότε θα έρχεται σε αντίθεση με ό,τι είχε συμβεί στο πρώτο Koriopolis. Εκεί –θυμίζουμε- οι ενστάσεις που και πάλι είχαν κατατεθεί δεν είχαν γίνει αποδεκτές και οι συνομιλίες είχαν ληφθεί υπόψη.

Τώρα, η εισαγγελέας προτείνει να μην αναγνωσθούν στο δικαστήριο οι συνομιλίες αυτές, άρα και να μην ληφθούν υπόψη. Ενώ για άλλες προτείνει να αναγνωσθούν αλλά απέφυγε να τοποθετηθεί σχετικά με το εάν θα ληφθούν υπόψη.

Για τις εκθέσεις της ΟΥΕΦΑ με τα ύποπτα ματς υποστηρίζει ότι είναι ανυπόγραφες και πρότεινε να αναγνωστούν και να κριθεί με την απόφαση για το αν θα ληφθούν υπόψη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x