Ελλάδα

Legends και επίλεκτοι έστειλαν το δικό τους ηχηρό μήνυμα κατά των ναρκωτικών!

Στο event που διοργανώθηκε για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, η ομάδα των Legends 2004 και των επίλεκτων αθλητών έστειλαν το δικό τους μήνυμα.

Το δικό τους ηχηρό μήνυμα έστειλαν η ομάδα των Legends 2004 και των επίλεκτων αθλητών στο event που διοργανώθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών!

Αθλητές όπως οι Γκούμας, Φύσσας, Νταμπίζας, Λάκης, Νικοπολίδης, Τσιάρτας, Καφές, Ολυμπιονίκες, αθλητές της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου με ακρωτηριασμό, ο μπασκετμπολίστας Βαγγέλης Μάντζαρης, αλλά και ο υφυπουργός Λευτέρης Αυγενάκης, έδωσαν το παρών στο παιχνίδι που έληξε με σκορ 6-6. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι όπου οι Legends 2004 επικράτησαν 7-5 των επίλεκτων αθλητών.



Μεταξύ άλλων ξεχώρισε η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου με ακρωτηριασμό, αλλά και ο Βαγγέλης Μάντζαρης για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες και το χατ-τρικ που πέτυχε. Ο Γκούμας από την μεριά των Legends παρότι ήταν αμυντικός, έδειξε ότι συνεχίζει να το... έχει και σκόραρε δις μεταξώ των συμπαικτών του!

Προφανώς το σκορ δεν έχει καμία σημασία, αφού το παιχνίδι έγινε για συγκεκριμένο σκοπό και να στείλουν το δικό τους μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Παράλληλα, ο Λευτέρης Αυγενάκης ο οποίος μίλησε για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα ενόψει της νέας σεζόν.



































Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x