Γαλλία

Ligue 1-37η αγωνιστική: Nα αγκαλιάσει τον τίτλο η Λιλ!

Η Λιλ ψάχνει τέσσερις βαθμούς στις δύο τελευταίες αγωνιστικές για τον τίτλο, με την Παρί Σεν Ζερμέν να θέλει το 2/2 για να κυνηγήσει τις πιθανότητές της και να μην κινδυνέψει η θέση της στην τριάδα.

Έτοιμη να ολοκληρώσει το απόλυτο θαύμα και να δώσει happy end στο παραμύθι της είναι η Λιλ! Η ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ βρίσκεται στο +3 από την δεύτερη Παρί Σεν Ζερμέν και αναζηά τέσσερις βαθμούς στις δύο τελευταίες αγωνιστικές ώστε να εξασφαλίσει την κατάκτηση του τίτλου, εφόσον οι Παριζιάνοι κάνουν το απόλυτο.

Σήμερα, η Λιλ υποδέχεται την επικίνδυνη Σεντ Ετιέν που δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο αλλά προέρχεται από δύο σερί νίκες, ενώ προσφάτως έβαλε πολύ δύσκολα στην Παρί Σεν Ζερμέν! Από την πλευρά της η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο φιλοξενεί την Ρεμς, θέλει τη νίκη όπως και στην τελευταία αγωνιστική για δύο λόγους. Πρώτον για να διεκδικήσει τις πιθανότητές της για τον τίτλο και δεύτερον για να μην μπλέξει σε σενάρια και κινδυνέψει η θέση της στην τριάδα. Διότι η Μονακό έχει δύο βαθμούς λιγότερους και η Λιόν τρεις.

Η Μονακό φιλοξενεί την Ρεν, ενώ η Λιόν παίζει στην έδρα της Νιμ που καίγεται για βαθμούς αφού αν ηττηθεί αποχαιρετά πιθανότατα την κατηγορία. Πολύ σημαντικά και τα Ντιζόν-Ναντ, Λοριάν-Μετς και Νις-Στρασβούργο για τη μάχη της αποφυγής μια θέσης στα μπαράζ.

Το πρόγραμμα της 37ης αγωνιστικής:

Κυριακή 16/05 (όλα τα ματς έχουν σέντρα στις 22:00)

Μπορντο-Λανς
Ντιζόν-Ναντ
Λιλ-Σεντ Ετιέν
Λοριάν-Μετς
Μαρσέιγ-Ανζέ
Μονακό-Ρεν
Μονπελιέ-Μπρεστ
Νις-Στρασβούργο
Νιμ-Λιόν
Παρί Σεν Ζερμέν-Ρεμς


Το πρόγραμμα της 38ης (και τελευταίας) αγωνιστικής:

Κυριακή 23/05 (όλα τα ματς έχουν σέντρα στις 22:00)

Ανζέ-Λιλ
Μπρεστ-Παρί Σεν Ζερμέν
Λανς-Μονακό
Λιόν-Νις
Μετς-Μαρσέιγ
Ναντ-Μονπελιέ
Ρεμς-Μπορντό
Ρεν-Νιμ
Σεντ Ετιέν-Ντιζόν
Στρασβούργο-Λοριάν

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x