Ισπανία

L’ Equipe: Η Μπαρτσελόνα καταβάλει προσπάθεια για τον Εμπαπέ

Την στιγμή που η Ρεάλ Μαδρίτης φαντάζει ως το ακλόνητο φαβορί για την απόκτηση του Εμπαπέ η γαλλική «Equipe» αναφέρει ότι η Μπαρτσελόνα καταβάλει προσπάθεια για να τον… κλέψει.

Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να εμφανίζεται -και ενδεχομένως να είναι- το ακλόνητο φαβορί για την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ, αλλά η Μπαρτσελόνα φαίνεται να μην έχει πει την τελευταία κουβέντα. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η γαλλική “Equipe” η οποία σε σημερινό της δημοσίευμα υποστηρίζει πως η Καταλανική ομάδα προσπαθεί να κάνει την έκπληξη.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως οι υπεύθυνοι της Μπάρτσα προσπαθούν να διαπιστώσουν εάν υπάρχει πρόσφορο έδαφος στην περίπτωσή του, και μάλιστα, υπογραμμίζει ότι εάν τελικά διαπιστώσει ότι δεν είναι τίποτα «κλεισμένο» μεταξύ των Εμπαπέ και Ρεάλ τότε προϊδεάζει πως θα πρέπει να αναμένουμε την κίνηση της για να τον αποκτήσει αυτή.

Φέρεται να γίνεται προσπάθεια να κανονιστεί ένα ραντεβού του Τσάβι, με τον Γάλλο νεαρό επιθετικό για να του αναλύσει τις σκέψεις του για την ομάδα, τον ρόλο που θα έχει εκείνος στο πρότζεκτ αυτό και φυσικά να μάθει εάν ο Εμπαπέ έχει λάβει την τελική του απόφαση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x