Ισπανία

Mαρσέλο για τα διαιτητικά «όργια» στο Βαλένθια-Ρεάλ Μαδρίτης: «Πάντα τα ίδια εναντίον μας»

Ο Μαρσέλο σχολίασε με ανάρτηση του στο ποστάρισμα της Ρεάλ Μαδρίτης στο Instagram, τα όσα συνέβησαν στο ισόπαλο 2-2 με τη Βαλένθια και τις αποφάσεις του Χιλ Μανθάνο.

Toν γύρο του ποδοσφαιρικού πλανήτη κάνουν εδώ και λίγες ώρες όσα διαδραματίστηκαν στο «Μεστάγια» και την αναμέτρηση της Βαλένθια με τη Ρεάλ Μαδρίτης που ολοκληρώθηκε στο 2-2.

Οι «μερένχες» έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Χιλ Μανθάνο, με αποκορύφωμα το γκολ που δεν μέτρησε στην εκπνοή της αναμέτρησης, καθώς ο Ισπανός διαιτητής αποφάσισε να σφυρίξει λήξη της, την στιγμή που η μπάλα έφτανε στην περιοχή των «νυχτερίδων» με τον Μπέλιγχαμ να σκοράρει στην εξέλιξη της φάσης και τους παίκτες των «μερένχες» να διαμαρτύρονται εντόνως. Μάλιστα, ο Άγγλος μεσοεπιθετικός των Μαδριλένων αντίκρυσε και την κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία γεγονός το οποίο θα οδηγήσει τη Ρεάλ στο να καταθέσει έφεση.

Όλα όσα έγιναν στο «Μεστάγια» δεν πέρασαν απαρατήρητα και στον Μαρσέλο ο οποίος μετά το τέλος του ματς, έσπευσε στο ποστάρισμα της Ρεάλ Μαδρίτης να σχολιάσει τις εξοργιστικές διαιτητικές αποφάσεις, γράφοντας: «Πάντα τα ίδια εναντίον μας».

Mαρσέλο: Το σχόλιο του για όσα συνέβησαν στο Βαλένθια-Ρεάλ Μαδρίτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x