Ιταλία

Μαλντίνι: «Θέλει να ανανεώσει ο Λεάο»

Ο θρύλος και αθλητικός διευθυντής της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι αναφέρθηκε στο «φλέγον» ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του Ράφαελ Λεάο, πριν την αναμέτρηση των «ροσονέρι» με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η Μίλαν επικράτησε με 3-1 της Ντινάμο Ζάγκρεμ στο «Σαν Σίρο» για τη δεύτερη αγωνιστική του Champions League με τον Πάολο Μαλντίνι να μιλάει στο ιταλικό "Sky sports" πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Ο θρύλος των «ροσονέρι» που πλέον εκτελεί χρέη αθλητικού διευθυντή αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο θέμα που «καίει» περισσότερο τους φίλους της ομάδας τον τελευταίο καιρό που δεν είναι άλλο από την ανανέωση του συμβολαίου του Ράφαελ Λεάο. Μέσα σε όλα ο Μαλντίνι δεν παρέλειψε να σταθεί και στην επέκταση της συνεργασίας της Μίλαν και με τους Πιέρ Καλούλου και Ισμαέλ Μπενασέρ.

«Έχουμε ήδη αρχίσει να μιλάμε για ανανέωση συμβολαίου τόσο του Λεάο, όσο των Μπενασέρ και Καλούλου. Οι ανανεώσεις μπορεί να είναι απλές ή περίπλοκες, όμως η θέληση των παικτών σε συνδυασμό με τη θέληση του συλλόγου θα επιφέρουν πιθανότατα την επιθυμητή συμφωνία».

Υπενθυμίζουμε ότι την περασμένη σεζόν κατά την οποία η Μίλαν στέφθηκε πρωταθλήτρια ο Λεάο, χρίστηκε MVP της Serie A, ενώ από το 2019 που αγωνίζεται στους «ροσονέρι» έχει πετύχει 30 γκολ σε 133 εμφανίσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x