Πορτογαλία

Έκανε σμπαράλια την Εστορίλ η Μπράγκα - «Φρέναρε» την Μπενφίκα η Μορεϊρένσε!

Η Μπράγκα συνέχισε την ξέφρενη πορεία της στη Liga Nos, επικρατώντας με άνεση 3-1 της Εστορίλ και μείωσε στους τρεις βαθμούς τη διαφορά της από την 1η Μπενφίκα που κόλλησε στο 0-0 με την Μορεϊρένσε!

«Τρένο» χωρίς φρένα η Μπράγκα! Η ομάδα του Αρτούρ Ζόρζε, έκανε... περίπατο στην 12η αγωνιστική της Liga Nos, αφού επικράτησε άνετα 3-1 της Εστορίλ!

Οι «αρσεναλίστας» παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, επέδειξαν τρομερά ψυχικά αποθέματα, ισοφαρίζοντας στο 30' με τον Ρικάρντο Όρτα έπειτα από την εκπληκτική ασίστ με τακουνάκι από τον Πίζι.

Στο δεύτερο μέρος η Μπράγκα μπήκε αποφασισμένη για να κάνει την ανατροπή και στο 50' μετά από γύρισμα του Γκόμεθ, ο Μπανζά νίκησε με δεύτερη προσπάθεια τον Κάρνε για το 2-1.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γκόμεθ, με άψογο συρτό πλασέ, με το τέρμα να χρεώνεται ως αυτογκόλ στον τερματοφύλακα της Εστορίλ.

Στους 26 βαθμούς πλέον η Μπράγκα και την 4η θέση, πάντα στο κόλπο της κορυφής.

Νωρίτερα η Μπενφίκα, έπεφτε σε «γκέλα» ολκής κόντρα στη Μορεϊρένσε! Οι «αετοί» της Λισαβόνας ήταν ανώτεροι, αλλά και άστοχοι. Στο 72' βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Ζοάο Μάριο, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ έπειτα από χρήση VAR.

Απίθανη εμφάνιση από την ουραγό Αρόουκα στην έδρα της Μποαβίστα! Oι «αροουκένσες» ήταν εκκωφαντικοί καθώς πέρασαν με το εντυπωσιακό 4-0 πετυχαίνοντας τη δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Σαρωτικοί στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες της Αρόουκα καθώς βρέθηκαν να προηγούνται 4-0. Ο Κρίστο στο 2' άνοιξε το σκορ, ενώ στο 23' με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, έκανε το 2-0. Ο Μουζίκα στο 39' κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του και παρότι στο 49' έμεινε με δέκα παίκτες κατάφερε στο 72' να φτάνει στο 4-0, με τον Ζέισον.


Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής στην Primeira Liga:
Παρασκευή (01/12)

Τσάβες-Βιτζέλα 2-1

Σάββατο (02/12)

Φαρένσε-Γκιμαράες 1-2
Ρίο Άβε-Εστρέλα ντα Αμαντόρα 1-1
Φαμαλικάο-Πόρτο 0-3
Κάζα Πία-Πορτιμονένσε 1-0

Κυριακή (03/12)
Μπράγκα-Εστορίλ 3-1
Μορεϊρένσε-Μπενφίκα 0-0
Μποαβίστα-Αρούκα 0-3

Δευτέρα (04/12)
Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Ζιλ Βιθέντε (22:15)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x