Nations League

Την… χάλασε στην Κύπρο η Βόρειος Ιρλανδία!

Παρότι η Κύπρος προηγήθηκε με δύο γκολ του Κακουλλή και έδειξε να αγκαλιάζει την εκτός έδρας νίκη, η Βόρειος Ιρλανδία έκανε το come-back και έσωσε τον βαθμό (2-2).

Άγγιξε την πρώτη της νίκη, αλλά έκανε… χαρακίρι η Κύπρος! Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου προηγήθηκε με δύο τέρματα του Κακουλλή και έδειξε να αγκαλιάζει την εκτός έδρας νίκη, αλλά η Βόρεια Ιρλανδία έκανε το come-back στο φινάλε και έσωσε τον βαθμό (2-2).

Κάπως έτσι, οι δύο ομάδες παραμένουν ισόβαθμες με δύο πόντους στη βαθμολογία του 2ο ομίλου της League C του Nations League.

H βαθμολογία:
Βόρεια Ιρλανδία-Κύπρος 2-2

Η 4η αγωνιστική:
Β. Ιρλανδία-Κύπρος 2-2
Ελλάδα-Κόσοβο (21:45)

Η επόμενη (5η) αγωνιστική:
Σάββατο 24/09
Β. Ιρλανδία-Κόσοβο (19:00)
Κύπρος-Ελλάδα (21:45)

Η Κύπρος, λοιπόν, βρήκε το προβάδισμα με τον Κακουλλή μετά από ασίστ του Κυριακού στο 32’ , παγώνοντας το «Ουίντσορ Παρκ», ενώ πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο ίδιος ποδοσφαιριστής έγραψε το 2-0, αυτή τη φορά από ασίστ του Τζιονή.





Η Κύπρος είχε βρεθεί με μεγάλο προβάδισμα στα χέρια της και προσπάθησε να το προστατεύσει, οπισθοχωρώντας σημαντικά στο γήπεδο. Έδωσε μπάλα και χώρο στον αντίπαλο, με τη Βόρεια Ιρλανδία να παίρνει μέτρα και να πιέζει σημαντικά. Ο ΜακΝερ στο 71’ μείωσε το σκορ και έβαλε ξανά τους γηπεδούχους στη διεκδίκηση ενός αποτελέσματος, με την Κύπρο να προσπαθεί να αντέξει. Παρόλα αυτά, στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Έβανς με προβολή μετά τη σέντρα του Σαρλς ισοφάρισε σε 2-2. Στα… καπάκια η Κύπρος έφυγε στην κόντρα και βρήκε το γκολ με τον Χριστοφί, αλλά το τέρμα του δεν μέτρησε καθώς ήταν εκτεθειμένος με το σκορ να παραμένει ισόπαλο ως το φινάλε.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x