Nations League

Επιστροφή Χέντερσον στην εθνική Αγγλίας

Επιστροφή στην εθνική ομάδα για τον αρχηγό της Λίβερπουλ Τζόρνταν Χέντερσον, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γκάρεθ Σάουθγκειτ.

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση και την εθνική ομάδα της Αγγλίας για τον αρχηγό της Λίβερπουλ Τζόρνταν Χέντερσον. Παρότι οι ιατρικές προβλέψεις δεν ήταν με το μέρος του, ξεπέρασε τον τραυματισμό που αποκόμισε στο νικηφόρο 2-1 της Λίβερπουλ απέναντι στη Νιούκαστλ στις 31 Αυγούστου και κλήθηκε από τον Γκάρεθ Σάουθγκειτ για τα προσεχή παιχνίδια για το Nations League, απέναντι σε Ιταλία και Γερμανία.

O 32χρονος χαφ δεν βρισκόταν στις κλήσεις που ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας την περασμένη Πέμπτη 15/9, μιας και η κατάστασή του παρέμενε αβέβαιη, με το πλάνο να είναι να κληθεί, εφόσον περάσει τεστ ετοιμότητας με επιτυχία και χωρίς ενοχλήσεις, όπως και έκανε.

Ο Χέντερσον έγραψε μόλις μία διεθνή συμμετοχή μέσα στο 2022, αυτήν απέναντι στην Ελβετία στις 26 Μαρτίου στο «Γουέμπλεϊ», ενώ δεν ήταν παρών στις τέσσερις αναμετρήσεις της εθνικής ομάδας τον Ιούνιο.

Επιμέλεια: Σταμάτης Πίντζος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x