Nations League

Η ενδεκάδα της Εθνικής

Οι εκλεκτοί του Τζον Φαντ Σιπ για το Ελλάδα-Μολδαβία.

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Εθνικής κόντρα στη Μολδαβία.

O Τζον Φαντ Σιπ επέλεξε τους Βλαχοδήμο, Γιαννούλη, Τζαβέλλα, Σβάρνα, Χατζηδιάκο, Κουρμπέλη, Ζέκα, Μάνταλο, Λημνιό, Μπακασέτα και Παυλίδη για το αρχικό σχήμα, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Σωτήρη Ταμπάκου στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τον Ολλανδό τεχνικό να επιλέγει τον Χατζηδιάκο ως δεξιό μπακ και τον Γιαννούλη ως αριστερό. Από ‘κει και πέρα, στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Τζαβέλλας και Σβάρνας, με τους Κουρμπέλη και Ζέκα να αποτελούν το δίδυμο των αμυντικών χαφ. Στην τριάδα μπροστά θα είναι δεξιά ο Λημνιός, αριστερά ο Μάνταλος και στο κέντρο Μπακασέτας, με τον Παυλίδη να είναι στην κορυφή.

Στην αποστολή είναι και οι Διούδης, Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Μιχαηλίδης, Μπουχαλάκης, Κυριακόπουλος, Τζόλης, Πέλκας, Φορτούνης, Φούντας, Ρότα, Λυκογιάννης.

Η Μολδαβία παρατάσσεται με Ναμάσκο, Άρμας, Πόσματς, Μούντρατς, Ρεάμπτσιουκ, Πλάτιτσα, Τσότσιουτς, Ράτσα, Τσάϊμάτσοβ, Ιονίτσα, Νικολαέσκου.

Στον πάγκο: Τσεμποτάρι, Κοσέλεβ, Επουρεάνου, Τσαρπ, Μποΐτσιουτς, Ράτσου, Σουβόροβ, Μαραντίτσι, Μιλιντσεάνου, Τσράτσιουν, Γκράουρ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x