Nations League

Πρώτη προπόνηση για την Εθνική με το βλέμμα στο 6X6

Την πρώτη της συγκέντρωση ενόψει των αναμετρήσεων με Κύπρο και Βόρεια Ιρλανδία για το Nations League έκανε η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.

Πρώτη προπόνηση για την Εθνική ενόψει Nations League.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκανε την πρώτη της συγκέντρωση ενόψει των αναμετρήσεων με Κύπρο και Βόρεια Ιρλανδία, οι οποίες είναι προγραμματισμένες για 24 και 27 Σεπτεμβρίου αντιστοίχως, δίνοντας ραντεβού στο προπονητικό κέντρο του Ατρομήτου (Μαζαράκη).


Εθνική: Πρώτη προπόνηση ενόψει Nations League

Υπενθυμίζεται ότι έχουν κληθεί από τον Γκουστάβο Πογέτ οι Μπάρκας, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Γούτας, Χατζηδιάκος, Κυριακόπουλος, Μαυροπάνος, Ρότα, Τσιμίκας, Αλεξανδρόπουλος, Κουλιεράκης, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Παπανικολάου, Σιώπης, Χατζηγιοβάνης, Δουβίκας, Φούντας, Γιακουμάκης, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Τζόλης.

Εθνική: Πρώτη προπόνηση ενόψει Nations League
Εθνική: Πρώτη προπόνηση ενόψει Nations League
Εθνική: Πρώτη προπόνηση ενόψει Nations League

Πρόκειται για την πρώτη παρουσία των Φώτη Ιωαννίδη και Κωνσταντίνου Κουλιεράκη (κλήθηκε στη θέση του Γιώργου Τζαβέλλα) στη γαλανόλευκη. Απουσίαζε ο Γιώργος Γιακουμάκης, ο οποίος θα είναι στη χώρα μας το βράδυ, ενώ ο Ταξιάρχης Φούντας θα έρθει την Τρίτη στην Ελλάδα, καθώς είχε υποχρεώσεις στο MLS με την DC United τα ξημερώματα. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι διαθέσιμοι. Επιπλέον, πρόκειται για την επιστροφή των Βασίλη Μπάρκα, Δημήτρη Πέλκα και Γιώργου Κυριακόπουλου.

Στην προπόνηση επικράτησε πολύ καλό κλίμα, με τους παίκτες να δίνουν το πρώτο τους ραντεβού μετά τον Ιούνιο, ενώ το σημερινό πρόγραμμα είχε μόνο ασκήσεις και όχι δίτερμα και από την Τρίτη θα δείξει τις προθέσεις του ο Γκουστάβο Πογέτ. Η προπόνηση θα γίνει στο «Ελ Πάσο» στις 18:30.

Παράλληλα, αντιπροσωπεία διεθνών θα βρεθεί το πρωί της Τρίτης στο 2ο πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου για την ψυχική υγεία στο Δημοτικό γήπεδο της Βούλας. Ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα και θα κρατήσει τρεις ημέρες (19, 20, 21/9).

Κατά το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψυχικής Υγείας έχει δοθεί έμφαση στην προετοιμασία και εκπαίδευση, εκ μέρους του εξειδικευμένου προσωπικού, των ομάδων καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Τα αποτελέσματα της προσθήκης αυτής εκτιμώνται ήδη ως θετικά, δεδομένου ότι οι φορείς ενέταξαν τις ποδοσφαιρικές προπονήσεις στο πρόγραμμα των εξωτερικών δραστηριοτήτων τους και φυσικά η πρωτοβουλία έχει γίνει ασμένως δεκτή από τους λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας.

Εθνική: Πρώτη προπόνηση ενόψει Nations League
Εθνική: Πρώτη προπόνηση ενόψει Nations League

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x