Nations League

Φορτούνης: «Πήραμε τον πρώτο τελικό, πάμε για τον δεύτερο»

Στο γεγονός πως η Εθνική ομάδα πήρε τον πρώτο «τελικό» και πάει για τον δεύτερο κόντρα στη Σλοβενία, οπότε να μην ασχοληθεί άλλο με το ματς με τη Μολδαβία στάθηκε ο Κώστας Φορτούνης μετά το 0-2.

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού τόνισε πως έκαναν ευκαιρίες κόντρα σε έναν αντίπαλο που τους περίμενε στο μισό γήπεδο, θεωρεί πως δε δίνει απαντήσεις με τις εμφανίσεις του στις κακές κριτικές και χαρακτήρισε δύσκολο το ματς της ερχόμενης Τετάρτης.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη επί της Μολδαβίας: «Από την αρχή είχαμε δύο "τελικούς" μπροστά μας. Κερδίσαμε τον έναν. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος θα μας περιμένει στο μισό γήπεδό του. Κάναμε ευκαιρίες, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε κι έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε».

Για την απόδοσή του και αν ήταν απάντηση στην κριτική: «Προσωπικά, δεν έχω να απαντήσω κάτι. Προσπαθώ να δείχνω αυτό που μπορώ μέσα στο γήπεδο. Άλλες φορές είμαι καλός, άλλες φορές όχι. Προσπαθώ πάντα να βοηθάω την ομάδα και να γινόμαστε όλο και καλύτεροι».

Για τον «τελικό» με τη Σλοβενία την Τετάρτη: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είδαμε και στον εκτός έδρας αγώνα ότι είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου, μαζί με εμάς. Θα παλέψουμε για την πρώτη θέση. Είμαστε σε καλό μομέντουμ και θα κάνουμε το καλύτερο για να πάρουμε τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x