Nations League

Εμφατικό ξεκίνημα για Γεωργία, Εσθονία – Κόλλησαν Βουλγαρία-Β. Μακεδονία

Ιδανικό ξεκίνημα για τη Γεωργία στον 4ο όμιλο της League C του Nations League, επικρατώντας 4-0 του Γιβραλτάρ.

Εμφατικό ξεκίνημα για τη Γεωργία στο Nations League! Έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κβαρατσκέλια, η Γεωργία επικράτησε 4-0 του Γιβραλτάρ και μπήκε με το δεξί στον 4ο όμιλο της League C. Για τον ίδιο όμιλο, η Βουλγαρία με τη Βόρεια Μακεδονία «κόλλησαν» στο 1-1 στο δικό τους ντεμπούτο.

Την ίδια ώρα, για τον 2ο όμιλο του League D του Nations League, η Εσθονία επικράτησε 2-0 του Σαν Μαρίνο και μπήκε με το δεξί στη διοργάνωση.

Στο 1-1 κόλλησε η Βουλγαρία με τη Βόρειο Μακεδονία. Ο Ντεσπόντοφ στο 13ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, οι οποίοι πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα. Ο Ριστόφσκι στο 50’ έκανε το 1-1, σκορ το οποίο παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, αφού καμία ομάδα δεν κατάφερε να αντιδράσει και να πετύχει κάποιο τέρμα.

Από νωρίς «καθάρισε» το ματς με το Γιβραλτάρ η Γεωργία, επικρατώντας 4-0. Ο Κβαρατσχέλια στο 12ο λεπτό άνοιξε το σκορ, με τον Κάσια στο 33’ να διπλασιάζει τα τέρματα και να πετυχαίνει το 2-0. Tην σκυτάλη παρέλαβε ο Λομπτζανίτζε, που με δύο ασίστ σε Μικαουτατζέ (87’) και Βάκο (88’) αντίστοιχα μεγάλωσε τη διαφορά στο 4-0 που έμεινε ως το φινάλε απέναντι στο αδύναμο Γιβραλτάρ.

League C 4ος όμιλος

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Βουλγαρία-Βόρεια Μακεδονία 1-1
Γεωργία-Γιβραλτάρ 4-0

Η 2η αγωνιστική:

Κυριακή 05/06

Γιβραλτάρ-Βόρεια Μακεδονία (19:00)
Βουλγαρία-Γεωργία (21:45)

Από την άλλη, ιδανικό ξεκίνημα είχε η Εσθονία η οποία νίκησε με σκορ 2-0 του Σαν Μαρίνο. Ο Κιρς στο 24ο λεπτό έκανε το 1-0, με τον Ταμ στο 32’ να διπλασιάζει τα τέρματα. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα δεν άλλαξε κάτι, με τους γηπεδούχους να παίρνουν το τρίποντο.

League D 2ος όμιλος

Η 1η αγωνιστική:

Εσθονία-Σαν Μαρίνο 2-0
Ρεπό: Μάλτα

Η 2η αγωνιστική:

Kυριακή 05/06:

Σαν Μαρίνο-Μάλτα (16:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x