Nations League

Τρένο με… οδηγό Κβαρατσκέλια στην Β’ κατηγορία η Γεωργία

Η Γεωργία επικράτησε 2-1 στο Γιβραλτάρ και έκλεισε αήττητη τον όμιλό της, φεύγοντας για την Β’ κατηγορία του Nations League.

Η άνοδος ήταν δεδομένη! Παρόλα αυτά, η Γεωργία ήθελε να τελειώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πορεία της στην Γ’ κατηγορία και το κατάφερε.

Με τον Κβαρατσκέλια για ακόμη ένα ματς να είναι ο πρωταγωνιστής, η Γεωργία επικράτησε 2-1 στην έδρα του Γιβραλτάρ και… έφυγε αήττητη για την Β’ κατηγορία με 16 βαθμούς. Την ίδια ώρα, οι γηπεδούχοι υποβιβάστηκαν στην Δ’ και τελευταία κατηγορία με μόλις έναν πόντο.

O σούπερ σταρ της Νάπολι ήταν αυτός που έδωσε προβάδισμα στη Γεωργία με πέναλτι στο 19’, με τον Τσιταϊσβίλι στο 49’ να δίνει αέρα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους. Ο Άνεσλεϊ στο 77’ μείωσε για λογαριασμό του Γιβραλτάρ και άγχωσε την ομάδα του Βίλι Σανιόλ που κράτησε όμως ως το φινάλε τη νίκη.

Στο… βαλκανικό ντέρμπι, η Βουλγαρία εκμεταλλεύτηκε το αριθμό πλεονέκτημα που αποκόμισε από την αποβολή του Τοντορόσκι στο 14’ και με γκολ του Ντεσπότοφ στο 50ο λεπτό επικράτησε 1-0 της Βορείου Μακεδονίας εκτός έδρας!



Στο ματς της Δ’ κατηγορίας, η Εσθονία πέρασε με το εμφατικό 4-0 στην έδρα του Σαν Μαρίνο και πήρε την άνοδο, έχοντας το απόλυτο σε τέσσερις αναμετρήσεις!

Ο Ανιέρ στο 38’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον Τενίστε στο 56’ να γράφει το 2-0. Δέκα λεπτά αργότερα ο Σάπινεν αύξησε το προβάδισμα της Εσθονίας, με τον Ανιέρ στο 80’ να σκοράρει εκ νέου και να βάζει το κερασάκι στην τούρτα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x