Nations League

Με τέσσερα νέα πρόσωπα η Ιταλία στο final 4 του Nations League

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι ανακοίνωσε τη Δευτέρα την αποστολή της Ιταλίας για το Final-4 του Nations League με νέα πρόσωπα σε αυτή τους Μπασκιρότο, Λοκατέλι, Τζακάνι και Τζανιόλο.

Έστω και τρεις περίπου εβδομάδες πριν τη διεξαγωγή του Final 4 του Nations League, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι ανακοίνωσε τη Δευτέρα τους «εκλεκτούς» του για την τελική φάση της διοργάνωσης στην Ολλανδία, 14-18 Ιουνίου. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης κάλεσε για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα τον Φεντερίκο Μπασκιρότο της Λέτσε, ενώ επέστρεψαν σε αυτό οι Λοκατέλι, Τζακάνι και Νικολά Τζανιόλο.

Εκτός αποστολής έμειναν οι παίκτες της Ίντερ και της Φιορεντίνα, λόγω της συμμετοχής των δύο ομάδων στους τελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ και του Conference League αντίστοιχα.

Από τους 26 που κλήθηκαν αρχικά, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας θα «κοπούν» τρεις για να προκύψει η τελική 23άδα για τον ημιτελικό με την Ισπανία στις 15 Ιουνίου.


Αναλυτικά, η αποστολή των «ατζούρι»:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Ντοναρούμα (Παρί), Μέρετ (Νάπολι), Βικάριο (Έμπολι)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Μπασκιρότο (Λέτσε), Μπονούτσι (Γιουβέντους), Μπουντζόρνο (Τορίνο), Ντι Λορέντσο (Νάπολι), Φλορέντσι (Μίλαν), Γκάτι (Γιουβέντους), Σπινατσόλα (Ρόμα), Τολόι (Αταλάντα)

ΜΕΣΟΙ: Κριστάντε (Ρόμα), Φρατέζι (Σασουόλο), Ζορζίνιο (Άρσεναλ), Λοκατέλι (Γιουβέντους), Πελεγκρίνι (Ρόμα), Πεσίνα (Μόντσα), Βεράτι (Παρί), Τζανιόλο (Γαλατάσαραϊ)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Μπεράρντι (Σασουόλο), Κιέζα (Γιουβέντους), Νιόντο (Λιντς), Ιμόμπιλε (Λάτσιο), Ρασπαντόρι (Νάπολι), Ρετέγκι (Τίγκρε), Τζακάνι (Λάτσιο)


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x