Nations League

Τεχνικός Διευθυντής Εθνικής Κοσόβου: «Μας επιτέθηκαν και μας έβρισαν αδικαιολόγητα»!

Ο Μπαϊράμ Σάλα, τεχνικός διευθυντής της Εθνικής Κοσόβου, έκανε δηλώσεις για την ένταση και τα επεισόδια στη διάρκεια της αναμέτρησης στον Βόλο, κάνοντας λόγο για αδικαιολόγητη επίθεση και ύβρεις!

Θέση για την ένταση και τα επεισόδια στον Βόλο, στη διάρκεια της αναμέτρησης με την Εθνική μας ομάδα, πήρε ο Μπαϊράμ Σάλα, τεχνικός διευθυντής της Εθνικής Κοσόβου, ενώ αναφέρθηκε και στο περιστατικό με Ραχμάνι και Πογιέτ.

Μιλώντας στο ράδιο Klan Kosova FM, τόνισε: «Ο Αμίρ (σ.σ. Ραχμνάνι) μας εξήγησε τι έγινε και ποια ήταν προσβολή. Μας το είπε αφότου τον προσέβαλλε. Δεν πιστεύω πως είναι σωστό ή ηθικό να χρησιμοποιούνται τέτοιες εκφράσεις. Σίγουρα όχι οι σωστές λέξεις.

Όμως, φυσιολογικά ο Αμίρ αντέδρασε ως ένας αθλητής και είπε στον προπονητή της Ελλάδας ότι τέτοια λόγια δεν πρέπει να προέρχονται από έναν προπονητή σε αυτό το επίπεδο. Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας συνέχισε λέγοντάς του πως ''είσαι παίκτης της Νάπολι όπου οι οπαδοί αντιδρούν εκεί για τα μικρά πράγματα''. Όλοι έπρεπε να προστατεύσουμε ο ένας τον άλλο και να αντιδράσουμε από τη στιγμή που μας επιτέθηκαν και μας έβρισαν και προσέβαλλαν αδικαιολόγητα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x