Nations League

Κουρμπέλης: «Στόχος μας είναι το δύο στα δύο»

Τα απόλυτο στον 2ο όμιλο της League C του Nations League, έθεσε σαν στόχο της Εθνικής Ελλάδας ο Δημήτρης Κουρμπέλης, στη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση με την Κύπρο.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές, στη συνέντευξη Τύπου της Εθνικής Ελλάδας ενόψει της αναμέτρησης με την Κύπρο (24/9, 21:45), για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου στη League C του Nations League.

Ο διεθνής μέσος του Παναθηναϊκού, τόνισε πως στόχος όλων στην ομάδα είναι να κάνει το απόλυτο στο όμιλο στα επέμενα δύο παιχνίδια που απομένουν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε από τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές να βγούμε πρώτοι. Περιμένουμε μια καλή συνέχεια του αγωνιστικού προσώπου που είχαμε δείξει και απ' όσο είδα από τις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας είμαι σίγουρος πως θα το δούμε αυτό».

Για το γεγονός πως οι παίκτες έχουν παιχνίδια στα πόδια τους, και προέρχονται από εξαιρετικές σεζόν με τις ομάδες τους:

«Είναι σημαντικό στην ψυχολογία του παίκτη για την ομάδα του να διεκδικεί τίτλους. Στην Εθνική βέβαια έχουμε άλλο στόχο, δεν συζητιέται αυτό, στόχος μας είναι το δύο στα δύο».

Για το μηδέν στην άμυνα έως τώρα:

«Ακούγεται πως η άμυνα φέρνει τους τίτλους και τα αποτελέσματα, πρέπει να υπάρχει μια αντίστοιχη επίθεση. Το να μη δέχεσαι γκολ σε καθιστά και φαβορί του αγώνα, αυτό θα επιχειρήσουμε να κάνουμε στα δύο ματς που απομένουν».

Η εικόνα του για την Κύπρο:

«Η Κύπρος ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα για εμάς αλλά ήταν η ομάδα που μας απείλησε περισσότερο στα τέσσερα ματς και πρέπει να είμαστε περισσότερο προσεχτικοί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x