Nations League

Εξασφάλισε παραμονή και έκλεισε ραντεβού με την Ελλάδα η Κύπρος!

Η Κύπρος επικράτησε 2-0 της Εσθονίας, παίζοντας με δέκα παίκτες για ένα ημίχρονο και παρέμεινε στην Γ’ κατηγορία του Nations League.

Κύπρος από ατσάλι, εξασφάλισε την παραμονή και τώρα... Ελλάδα.

Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου επικράτησε 2-0 της Εσθονίας στη Λάρνακα και ενώ αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 47’ λόγω αποβολής του Σπόλιαριτς με δύο κίτρινες. Με αυτό το αποτέλεσμα παρέμεινε στην γ’ κατηγορία του Nations League και θα είναι στον ίδιο όμιλο με Ελλάδα, Β. Ιρλανδία και Κόσοβο.

Το σκορ άνοιξε στο 19’ ο Τζιωνής με «κεραυνό» μέσα από την περιοχή, ενώ το δεύτερο γκολ πέτυχε η Κύπρος με κοντινό πλασέ στο 51ο λεπτό με κοντινέ πλασέ του Πιέρου Σωτηρίου, έπειτα από συνεργασία Τζιωνή και Παπουλή μετά από λάθος των φιλοξενούμενων. Λίγο πριν, είχε μείνει με παίκτη λιγότερο, δεχόμενος δεύτερη κίτρινη στο 47’ για καθυστερήσεις. Η Εσθονία έφτασε κοντά στο γκολ στο 67ο λεπτό, αλλά ο Μιχαήλ κράτησε όρθια την Κύπρο με σπουδαία επέμβαση.

Κύπρος (Κωστένογλου): Μιχαήλ, Παναγιώτου, Χάμπος, Γκόγκιτς, Αντωνίου (83' Κυριάκου), Ν. Σπόλιαριτς, Αρτυματάς, Παπουλής (90' Πίττας), Ιωάννου, Τζιωνής (79' Αβραάμ), Σωτηρίου (79' Χριστοφή)

Εσθονία (Χάμπερλι): Ίγκονεν, Σινιάφσκι (45' Πούρι), Μετς, Κλάβαν, Ταμ, Λούκα (54' Σόργκα), Κρέιντα, Όγιαμα, Βασίλιεφ, Σάπινεν, Άνιερ (45' Ζένιοφ)

Υποβιβασμός στο τέταρτο γκρουπ για τη Μολδαβία του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, καθώς ηττήθηκε 5-4 στα πέναλτι από το Καζακστάν εκτός έδρας. Στην κανονική διάρκεια επικράτησε 1-0 κι έστειλε το παιχνίδι στην παράταση σε συνδυασμό με το 2-1 του πρώτου αγώνα. Σε ολόκληρο το παιχνίδι αγωνίστηκε ο μπακ του Ολυμπιακού, Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x