Nations League

Ένα ημίχρονο… ήταν αρκετό για να φύγει από την Κύπρο με «διπλό» το Κόσοβο

Το Κόσοβο «ανέβασε στροφές» στην επανάληψη, πέτυχε δύο ωραία γκολ με τους Μπερίσα και Ζέργκοβα και πέρασε από την Κύπρο με 2-0, στο 1ο ματς του 2ου ομίλου της League C, δείχνοντας τις προθέσεις του.

Με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές του έφυγε από την Κύπρο το Κόσοβο, μετά την επικράτησή του με 2-0, στον εναρκτήριο αγώνα του 2ου ομίλου της League C για το Nations League.

Μετά από ένα… υποτονικό πρώτο ημίχρονο, στο οποίοι οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή αλλά χωρίς να την μετουσιώσουν σε κάποιο γκολ, οι φιλοξενούμενοι φόρτσαραν στην επανάληψη.

Πίεσαν την Κύπρο και πέτυχαν δύο εξίσου ωραία τέρματα. Αρχικά με τον Μουρίκι να δίνει την ασίστ στον Μπερίσα, ο οποίος με σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ στο 65’. Ενώ με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια και τελείωμα από θέση μέσα δεξιά ο Ζέργκοβα διαμόρφωσε το 78ο λεπτό το τελικό αποτέλεσμα!

Ενδιάμεσα, το Κόσοβο είχε και δοκάρι, σε προσπάθεια του Αλίτι στο 71’, με την ομάδα του Αλέν Ζιρές να δείχνει τις… διαθέσεις της με το «καλημέρα» στην διοργάνωση.

Θυμίζουμε ότι την προσεχή Κυριακή (05/06), δε, υποδέχεται την Εθνική Ελλάδας στην Πρίστινα, έχοντας ήδη ένα «τρίποντο»…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x