Nations League

Εκτός αποστολής της Κροατίας για το Nations League μετά τον τσακωμό με οπαδό ο Λιβάγια!

Ο Μάρκο Λιβάγια δεν θα ενισχύσει την Κροατία στο Final Four του Nations League, αφού τέθηκε εκτός από την αποστολή λόγω τσακωμού του με φίλαθλο στη διάρκεια προπόνησης.

Δεν θα ενισχύσει τελικά την Κροατία ο Μάρκο Λιβάγια!

Ο Κροάτης επιθετικός είχε κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ομάδας έντονο λεκτικό επεισόδιο με φίλαθλο που βρισκόταν στην κερκίδα, ο οποίος φέρεται να προσέβαλε τον Λιβάγια που ανέβηκε στα κάγκελα ώστε να του ζητήσει τον λόγο.

Ενώ το επεισόδιο φάνηκε να περνάει χωρίς ιδιαίτερες επιπτώσεις, εν τέλει μετά από συνέντευξη Τύπου ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ μαζί με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Κροατίας Ζλάτκο Ντάλιτς ανακοίνωσαν πως ο Λιβάγια δεν θα ενισχύσει την εθνική ομάδα στο Final Four του Nations League.

«Δυστυχώς, ύστερα από όσα συνέβησαν τις τελευταίες 24 ώρες, αισθάνομαι ότι δεν είμαι έτοιμος να προσφέρω τα μέγιστα στην εθνική ομάδα και παραμένοντας θα είμαι εμπόδιο για την ομάδα, η οποία αξίζει να έχει ειρήνη κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών για μια σημαντική διοργάνωση. Εύχομαι στα παιδιά καλή τύχη στην Ολλανδία και να κατακτήσει το χρυσό, για το οποίο έχουν την ποιότητα και την ενότητα. Ευχαριστώ τον προπονητή για την κατανόηση, τον πρόεδρο της ομοσπονδίας για την την υποστήριξη κι ελπίζω ότι οι φίλαθλοι της εθνικής ομάδας θα καταλάβουν αυτήν την ενέργεια. Η εθνική ομάδα πράγματικά σημαίνει πολλά για μένα κι ελπίζω να συνεχίσω να είμαι μέλος της στο μέλλον», δήλωσε συγκεκριμένα ο Κροάτης επιθετικός.

«Είμαι εξαιρετικά λυπημένος που φτάσαμε σε αυτό το σημείο και μια απαράδεκτη συμπεριφορά ορισμένων οδήγησε έναν σημαντικό παίκτη μας να απουσιάσει από αυτήν τη διοργάνωση. Καταλαβαίνω τον Μάρκο και τη βαρύτητα της κατάστασης στην οποία βρέθηκε και σέβομαι το γεγονός ότι μετά από όσα γράφτηκαν και έζησε, δεν αισθάνεται έτοιμος να συμμετάσχει στα τελικά του Nations League. Ο Μάρκο παραμένει στα πλάνα μας και ο στόχος μας για τα τελικά είναι ίδιος», ανέφερε από την άλλη ο Ντάλιτς.

Η Κροατία αντιμετωπίζει την Ολλανδία στο Ρότερνταμ την επόμενη Τετάρτη (16/06) στα ημιτελικά του Final Four του Nations League κι αν καταφέρει να προκριθεί στον τελικό, θα αντιμετωπίσει την Ισπανία ή την Ιταλία για το τρόπαιο την Κυριακή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x