Nations League

Λημνιός: «Δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε, συνεχίζουμε»

Στις χαμένες ευκαιρίες των Ελλήνων διεθνών απέδωσε την αποτυχία να νικήσει η Εθνική ομάδα τη Σλοβενία και να ανέβει στη δεύτερη κατηγορία του Nations League ο Δημήτρης Λημνιός.

Ο μεσοεπιθετικός της Κολωνίας τόνισε πως τα έδωσαν όλα μέχρι το τέλος και εξήρε την απόδοση του Γιαν Ομπλακ, θεωρεί πως έχουν πλέον γίνει ξανά κανονική Εθνική ομάδα και ζήτησε αποτελεσματικότητα, αφού στους υπόλοιπους τομείς έχουν βελτιωθεί αισθητά.

Αναλυτικά: «Αυτό που έφταιξε ήταν πως η μπάλα δεν μπήκε στα δίχτυα. Μετράει μόνο η νίκη, οπότε υπάρχει απογοήτευση, εγώ προσωπικά έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Δώσαμε και την ψυχή μας, μέσα στον αγωνιστικό χώρο μόνο η Ελλάδα υπήρχε. Η Σλοβενία έχει έναν εκπληκτικό τερματοφύλακα από τους καλύτερους στον κόσμο. Έχουμε γίνει και πάλι Εθνική ομάδα, παίζουμε καλύτερα, δεν βάζουμε το κεφάλι κάτω και συνεχίζουμε».

Για τα προκριματικά του Μουντιάλ, τόνισε πως: «Είμαι αισιόδοξος, έχουμε ένα καταπληκτικό σύνολο και δουλεύουμε σκληρά. Να έχουμε υγεία και, όταν γίνει η κλήση τον Μάρτιο, θα ξεκινήσουμε από την αρχή, ώστε να κάνουμε μεγάλα πράγματα».

Όσον αφορά το στοιχείο που χρειάζεται η Εθνική, είπε: «Αποτελεσματικότητα, αυτό μας λείπει. Σε όλες τις γραμμές δείξαμε πως είμαστε αρκετά καλή ομάδα, μπροστά, όμως, έχουμε πρόβλημα. Από πίσω παίζουμε καλά, βγάζουμε ευκαιρίες, αλλά δεν μπορούμε να σκοράρουμε. Θεωρούμε πως κάναμε τους Έλληνες υπερήφανους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x