Nations League

Ρομπέρτο Μαρτίνεθ: «Ξεκάθαρο ότι ο Λουκάκου θέλει να πάει κάπου που θα είναι σημαντικός»

Δηλώσεις σχετικά με το μέλλον του Ρομέλου Λουκάκου έκανε ο προπονητής του στην εθνική Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ!

Στα μεταγραφικά σενάρια περί αποχώρησης του Ρομέλου Λουκάκου από την Τσέλσι αναφέρθηκε ο προπονητής του στην εθνική ομάδα του Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, τονίζοντας πως ο 29χρονος επιθετικός επιθυμεί να πάει σε μία ομάδα που θα τον θεωρεί σημαντικό κομμάτι της.

«Θέλει να είναι σημαντικός και να απολαμβάνει το ποδόσφαιρο. Είμαι σίγουρος πως η απόφαση που θα πάρει αυτό το καλοκαίρι θα είναι η σωστή. Εμείς στο Βέλγιο είμαστε ήρεμη σχετικά με την κατάσταση του Ρομέλου. Ξέρω πως είναι μεγάλο θέμα (σ.σ. το θέμα της μεταγραφής του), αλλά αυτή την στιγμή προσπαθεί να αναρρώσει από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί και αυτό είναι το μόνο που έχει στο μυαλό του», ανέφερε αρχικά ο ομοσπονδιακός προπονητής του Βελγίου, προσθέτοντας πως έχει ξεκάθαρο στο μυαλό του το τι επιθυμεί για το μέλλον του.

«Αν παραμείνει στην Τσέλσι θα είναι είναι για τους σωστούς λόγους. Αν αποχωρήσει θα είναι γιατί όλοι συμφώνησαν με αυτό. Γνωρίζω τον Ρομέλου πολύ καλά. Ήταν παίκτης μου και στην Έβερτον, σε πολύ νεαρή ηλικία. Ήταν 19 και είχε πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του σε σύγκριση με τώρα. Τώρα, είναι ένας πολύ ώριμος ποδοσφαιριστής που έχει ξεκάθαρο στο μυαλό του το τι θέλει».

Ο Ρομέλου Λουκάκου αγωνίστηκε σε 44 παιχνίδια με τη φανέλα της Τσέλσι κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, σκοράροντας 15 φορές, ενώ επιθυμεί να επιστρέψει στην Ίντερ, από την οποία τον αγόρασαν πέρσι οι «μπλε» του Λονδίνου έναντι 113 εκατ. ευρώ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x