Nations League

Μαυρίας: «Όλοι έπαιξαν καλά σήμερα»

Στην καλή εμφάνιση όλης της ομάδας στάθηκε ο Χάρης Μαυρισς μετά το 2-0 της Εθνικής επί της Μολδαβίας στο Κισινάου.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός τόνισε πως τους περιμένει ένα μεγάλο ματς την ερχόμενη Τετάρτη κόντρα στη Σλοβενία και ζήτησε περισσότερη συγκέντρωση στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, θεωρεί πως έπαιξαν σοβαρά και δε σκέφτονταν ποτέ το επερχόμενο ματς, ζήτησε περισσότερη συγκέντρωση στην άμυνα και αναφέρθηκε στο νέο «αίμα».

Αναλυτικά:

Για τη νίκη επί της Μολδαβίας και τη δική του συμμετοχή: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που νίκησε η ομάδα. Η εμφάνιση όλων των παιδιών ήταν πολύ καλή. Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο ματς. Πρέπει να ξεχάσουμε το σημερινό παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι της Τετάρτης, που είναι "τελικός" για εμάς».

Για το αν υπήρχε σκέψη από σήμερα στην αναμέτρηση με τη Σλοβενία: «Δεν το σκεφτόμασταν καθόλου, γιατί ξέραμε ότι έπρεπε να δείξουμε σοβαρότητα σήμερα και να νικήσουμε. Δείξαμε αυτά τα στοιχεία, ευτυχώς βάλαμε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ελέγξαμε το παιχνίδι. Είχαμε μια καλή εικόνα. Τώρα, όμως, πρέπει να το ξεχάσουμε, να δούμε τα λάθη μας, να αναλύσουμε τον αντίπαλο και να παρουσιαστούμε όπως πρέπει».

Για την εικόνα που περιμένει από την Εθνική την Τετάρτη: «Είναι διαφορετικά παιχνίδια. Η Σλοβενία είναι πιο δυνατή αντίπαλος. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι αμυντικά. Φάσεις θα βγάλουμε, έχουμε την ποιότητα. Πρέπει να δείξουμε απόλυτη προσοχή αμυντικά κι επιθετικά θα έχουμε τις φάσεις μας».

Για την είσοδο νέων παικτών στην ομάδα: «Ο προπονητής είναι ξεκάθαρος στο τι ζητάει από εμάς. Και τα υπόλοιπα παιδιά, που έχουν περισσότερες συμμετοχές, μας βοηθούν πολύ να ενσωματωθούμε. Γίνεται μία ομαλή ένταξη όλων των καινούργιων παικτών, κάτι που είναι σημαντικό για μια ομάδα που θέλει να εξελιχθεί και να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x