Nations League

Μαυροπάνος: «Έχουμε αυτοπεποίθηση»

Ο Ντίνος Μαυροπάνος αναφέρθηκε στην αυτοπεποίθηση που έχει αποκτήσει ο Εθνική, ενόψει του ματς με το Κόσοβο για το Nations League.

Στις αλλαγές που περιμένει να δει στο Κόσοβο και στην αυτοπεποίθηση που έχει η Εθνική αναφέρθηκε ο Ντίνος Μαυροπάνος, ενόψει του ματς για το Nations League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:
Για τις φιλοδοξίες του για τον αγώνα με το Κόσοβο: «Σίγουρα γνωρίζουμε τον αντίπαλο. Έχουν αλλάξει προπονητή, ίσως και φιλοσοφία, αλλά ξέρουμε τους παίκτες, παίξαμε πέρυσι εναντίον τους. Έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά και ερχόμαστε εδώ έχοντας φιλοδοξία να πάρουμε το τρίποντο».

Για το αν περιμένει διαφορές σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι: «Ναι, νομίζω ότι θα είναι διαφορετική ομάδα. Το Κόσοβο προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και απειλεί και με αντεπιθέσεις. Εμείς θα παίξουμε διαφορετικά, με τη Βόρεια Ιρλανδία προσέξαμε αρκετά τις γραμμές μας. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τον αγώνα με το Κόσοβο, ώστε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για την καλή συνεργασία που έχει με τον Χατζηδιάκο: «Δεν αμυνόμαστε μόνο εμείς, είναι ομαδική δουλειά. Βοηθούν οι μέσοι αλλά και όλοι η ομάδα. Έχουμε αυτοπεποίθηση και όπως αντιμετωπίζουμε τη Βόρεια Ιρλανδία μπορούμε να το κάνουμε και με πολλούς αντιπάλους».

Για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιον από τους αντιπάλους: «Σίγουρα ξέρουμε ότι το Κόσοβο έχει παίκτες που μπορούν να αντιμετωπίζουν περισσότερα προβλήματα από κάποιους άλλους. Εμείς πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε ως σύνολο, αλλά και κάποιους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν, όπως ο Μουρίκι»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x