Nations League

Μπονούτσι: Αποκάλεσε «ο καινούριος» τον Τόνεϊ της Αγγλίας

Ο ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους Λεονάρντο Μπονούτσι μίλησε στη συνέντευξη τύπου για τον νέο επιθετικό της εθνικής Αγγλίας Άιβαν Τόνεϊ.

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι αποκάλεσε... «καινούργιο» τον Άιβαν Τόνεϊ στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα της Ιταλίας με την Αγγλία για το Nations League όμως δήλωσε ότι είναι προετοιμασμένος να τον αντιμετωπίσει αν αποφασίσουν οι Άγγλοι πως ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του.

«Με τον Κέιν έχουμε έρθει πολλές φορές αντιμέτωποι. Σχετικά με τον καινούργιο θα δείξει. Έχω παρακολουθήσει κάποια βίντεο του τις τελευταίες μέρες και πραγματικά είναι πολύ ταλαντούχος. Στην Αγγλία έχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα καθώς κατέχουν αρκετά ταλέντα χάρη στο θάρρος των συλλόγων της Premier League που τους προσφέρουν χρόνο συμμετοχής», ανέφερε ο 35χρονος στόπερ.

Ο προπονητής της εθνικής Ιταλίας Ρομπέρτο Μαντσίνι δήλωσε πως θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση για αυτούς καθώς η Αγγλία είναι μια από τις ισχυρότερες ομάδες παρά το γεγονός ότι βρίσκεται αντιμέτωπη με τον υποβιβασμό στο Nations League. «Πιστεύω ότι η Αγγλία είναι μια από τις καλύτερες ομάδες και γεμάτη ταλέντο, ειδικά στην επιθετική της γραμμή. Πέρα από τον Κέιν που γνωρίζουμε πόσο εξαιρετικός είναι διαθέτουν και αρκετά ταλέντα γύρω του που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Επομένως θα είναι δύσκολο για εμάς».

Επιμέλεια: Θωμάς Ζάρρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x