Nations League

Νάτσο: «Φαίνεται ότι πρέπει να κάνω διπλάσια δουλειά από άλλους παίκτες για να αγωνίζομαι»

Το παράπονό για το χρόνο συμμετοχής του εξέφρασε ο Νάτσο Φερνάντες μετά την κατάκτηση του Nations League με την Εθνική Ισπανίας.

Η Εθνική Ισπανίας κατέκτησε το πρώτο της Nations League και όπως ήταν απόλυτα λογικό, μετά το τέλος της διαδικασίας των πέναλτι οι παίκτες της «φούρια ρόχα» ξέσπασαν σε έντονους πανηγυρισμούς.

Ένας από τους παίκτες που βοήθησαν πολύ τόσο στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού, όσο και στην παράταση ήταν ο Νάτσο Φερνάντες. Ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν πολύ χαρούμενος με τον πρώτο του τίτλο με την Ισπανία, ωστόσο, στις δηλώσεις που έκανε εξέφρασε και το παράπονό του για το χρόνο συμμετοχής που έχει, δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι «φαίνεται ότι πρέπει να κάνω τη διπλάσια δουλειά από κάθε άλλον παίκτη».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νάτσο μετά τον τελικό:

«Με επηρεάζει λίγο όπως πάντα. Είμαι προετοιμασμένος όπως πάντα και δεν είχα προλάβει να φύγω, ήμουν ακόμα απασχολημένος με πράγματα από τη LaLiga. Από τη στιγμή που με κάλεσε ο προπονητής, ήξερε ότι μπορούσε να υπολογίζει σε μένα. Μια άλλη μέρα το δείχνω, είμαι εδώ και δείχνω πάντα το πρόσωπό μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον εαυτό μου, γιατί νομίζω ότι το αξίζω.

Το να είμαι εκεί είναι πάντα μια συνήθεια στη ζωή μου. Δουλειά. Όπως λέω πάντα, φαίνεται ότι πρέπει να κάνω διπλάσια δουλειά από οποιονδήποτε άλλο παίκτη. Αλλά είμαι πολύ περήφανος για όλα όσα παίρνω και όσα κερδίζω. Ξέρω ότι δυσκολεύω τους προπονητές. Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα σήμερα και που είχα μια σωτήρια ενέργεια...
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x