Nations League

Νέα ήττα για Κύπρο – «Απέδρασε» στο 92’ το Μαυροβούνιο

Η Κύπρος ηττήθηκε 1-0 στη Λευκωσία από το Αζερμπαϊτζάν για τον Α’ όμιλο του Γ’ γκρουπ δυναμικότητας του UEFA Nations League. Δύο στα δύο για το Μαυροβούνιο, 1-0 το Λουξεμβούργο.

Τη δεύτερη ήττα της σε ισάριθμους αγώνες στον Α’ όμιλο του Γ’ γκρουπ δυναμικότητας του UEFA Nations League γνώρισε η Κύπρος. Η ομάδα του Γιόχαν Βάλεμ ηττήθηκε με σκορ 1-0 από το Αζερμπαϊτζάν στο ΓΣΠ της Λευκωσίας και παρέμεινε καθηλωμένη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς πόντο. Για τους φιλοξενούμενους, αυτοί ήταν οι πρώτοι βαθμοί μετά την ήττα της πρεμιέρας.

Οι Αζέροι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 29’ με τον Μεντβέντεφ και στάθηκαν τυχεροί λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αφού οι Κύπριοι είχαν δοκάρι με τον Χριστοφή στο 37’. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι είχαν κάπως καλύτερη εικόνα, αλλά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά την αντίπαλη εστία. Έτσι, το γκολ δεν ήρθε ποτέ και το Αζερμπαϊτζάν κατέκτησε σχετικά εύκολα την πρώτη νίκη του.

«Δύο στα δύο» το Μαυροβούνιο

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, το Μαυροβούνιο, χωρίς να είναι καλύτερο, το αντίθετο μάλιστα, κατάφερε να «αποδράσει» με τους τρεις βαθμούς από το Λουξεμβούργο, επικρατώντας 1-0 χάρη σε πέναλτι του Μπετσιράι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Έτσι, έκανε το «δύο στα δύο» και πλέον βρίσκεται μόνο στην κορυφή της βαθμολογίας, αφήνοντας στη δεύτερη θέση το Λουξεμβούργο, που μετά τη νίκη της πρεμιέρας υπέστη την πρώτη ήττα του.

LEAGUE C/ Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Αποτελέσματα 2ης αγωνιστικής
Κύπρος-Αζερμπαϊτζάν 0-1
(29’ Μεντβέντεφ)

Λουξεμβούργο-Μαυροβούνιο 0-1
(90’+2’ πεν. Μπετσιράι)

Βαθμολογία
1.Μαυροβούνιο 6 (3-0)
2.Λουξεμβούργο 3 (2-2)
3.Αζερμπαϊτζάν 3 (2-2)
4.Κύπρος 0 (0-3)


Με το δεξί το Λιχτενστάιν

Πρεμιέρα με το δεξί στον Β’ όμιλο του Δ’ γκρουπ δυναμικότητας έκανε το Λιχτενστάιν, που επικράτησε 2-0 εκτός έδρας του Σαν Μαρίνο, το οποίο από την πλευρά του γνώρισε τη δεύτερη ήττα του σε ισάριθμους αγώνες.

Οι φιλοξενούμενοι ουσιαστικά «καθάρισαν» το παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά, καθώς προηγήθηκαν στο 3’ με πέναλτι του Χάσλερ και στο 14’ ο Φρικ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, διαμορφώνοντας παράλληλα και το τελικό αποτέλεσμα.

LEAGUE D/ Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Αποτελέσματα 2ης αγωνιστικής
Σαν Μαρίνο-Λιχτενστάιν 0-2
(3’ πεν. Χάσλερ, 14’ Φρικ)

Βαθμολογία
1.Λιχτενστάιν 3 (2-0)
2. Γιβραλτάρ 3 (1-0)
3.Σαν Μαρίνο 0 (0-3)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x