Nations League

Νίκη έπειτα δύο χρόνια για το Γιβραλτάρ – Έγινε των… πέναλτι στα Σκόπια!

Την πρώτη της νίκη έπειτα από δύο χρόνια πανηγύρισε το Γιβραλτάρ, επικρατώντας 1-0 του Σαν Μαρίνο – Νίκη 2-1 για τη Βόρεια Μακεδόνια επί της Αρμενίας, με όλα τα γκολ να σημειώνονται με πέναλτι.

Κάθε παιχνίδι για το Γιβραλτάρ είναι μια γιορτή, όταν μάλιστα αυτό συνοδεύεται από νίκη, τότε η κατάσταση θυμίζει εθνική γιορτη.

Κάπως έτσι, λοιπόν, το σύνολο του Ζούλιο Σέζαρ Ρίμπας έφτασε στη νίκη έπειτα από δύο χρόνια, καθώς επικράτησε του Σάν Μαρίνο με 1-0. Χρυσός σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Τορίγια, όταν στο 42’ με κεφαλιά νίκησε τους πάντες, γράφοντας το τελικό –όπως αποδείχθηκε- σκορ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία επικράτηση του Γιβραλτάρ είχε σημειωθεί στις 16 Οκτωβρίου του 2018, όταν επικράτησε 2-1 του Λιχτενστάιν.

Για το τρίτο γκουπ δυναμικότητας, η Βόρεια Μακεδονία κατάφερε να επιβληθεί της Αρμενίας με 2-1, με το αξιοσημείωτο να είναι ότι οι δύο ομάδες σκόραραν μόνο με πέναλιτ.

Αλιόσκι (5’) και Νεστορόβσκι (38’) είχαν διαμορφώσει από το πρώτο ημίχρονο το 2-0, με την Αρμενία να καταφέρνει απλά να μειώσει στις καθυστερήσεις με πέναλτι του Μπαρσεγκιάν.

Οι βαθμολογίες:

LEAGUE C

ΓΚΡΟΥΠ 2

1. Β. Μακεδονία 3 (2-1)
2. Εσθονία –
3. Γεωργία –
4. Αρμενία 0 (1-2)

LEAGUE D

ΓΚΡΟΥΠ 2


1. Γιβραλτάρ 3 (1-0)
2. Λιχτενστάιν –
3. Σαν Μαρίνο 0 (0-1)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x