Nations League

Γκέλα η Νορβηγία, στον… πόντο η Σερβία που πέρασε από τη Σουηδία!

Η Σερβία επικράτησε 1-0 της Σουηδίας με γκολ του Γιόβιτς και πλησίασε στον πόντο την πρωτοπόρο Νορβηγία, η οποία στραβοπάτησε μένοντας στο 0-0 με τη Σλοβενία, για την 3η αγωνιστική του Nations League.

Με μοναδική κερδισμένη τη Σερβία ολοκληρώθηκε η τρίτη αγωνιστική του τέταρτη ομίλου της δεύτερης κατηγορίας του Nations League.

Η ομάδα του Ντράγκαν Στοΐκοβιτς έκανε το καθήκον της απέναντι στη Σουηδία και πανηγύρισε τη δεύτερη σερί νίκη του, πλησιάζοντας στον ένα βαθμό την πρωτοπόρο Νορβηγία, που γνώρισε την πρώτη απώλεια βαθμών της στον όμιλο.

Το παιχνίδι δεν έκρυβε ιδιαίτερες συγκινήσεις, αλλά πήρε... φωτιά στο φινάλε του ημιχρόνου. Η πρώτη καλή στιγμή για τους Σέρβους έγινε στο 44' με σουτ του Τάντιτς που πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι, ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η Σουηδία απείλησε με σουτ που πέρασε κι αυτό λίγο άουτ.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων η Σερβία έκανε το 1-0 με σουτ του Γιόβιτς, ο οποίος σκόραρε για δεύτερο σερί ματς. Στο 65' η Σουηδία ζήτησε πέναλτι για μαρκάρισμα στον Ελανγκά, όμως ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.



Απρόσμενη απώλεια βαθμών γνώρισε η Νορβηγία, μένοντας στο 0-0 με τη Σλοβενία, που αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 63'.

Η ομάδα του Σολμπακεν μέτρησε ένα σωρό ευκαιρίες, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο. Στο 44' ο Κινγκ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα όμως το γκολ δεν μέτρησε ως οφσάιντ. Στο 53' απείλησε ο Χάαλαντ με όμορφη ατομική ενέργεια, όμως ο Όμπλακ μάζεψε σωτήρια, ενώ στο 63' o Μπλάζιτς είδε απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Νορβηγό σταρ.



Στο 86' η Νορβηγία ζήτησε πέναλτι για μαρκάρισμα στον Μπιόρκαν, όμως ο διαιτητής δεν είδε παράβαση μετά από εξέταση του VAR. Στις καθυστερήσεις ο Χάαλαντ απείλησε ξανά με δυνατό σουτ, όμως η μπάλα πήγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Για τους Σλοβένους αγωνίστηκε για 90 λεπτά ο Γιασμίν Κούρτιτς.

Η βαθμολογία:
1. Νορβηγία 7
2. Σερβία 6
3. Σουηδία 3
4. Σλοβενία 1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x