Nations League

Ντε Λα Φουέντε: «Ισορροπημένος αγώνας με την Κροατία - Το κίνητρο νικά τα πάντα»

Ο Λουίς Ντε Λα Φουέντε χαρακτήρισε ισορροπημένο τον τελικό του Nations League μεταξύ Ισπανίας και Κροατίας, τόνισε όμως ότι πιστεύει στην ομάδα του λόγω του κινήτρου της.

Αυλαία ρίχνει την Κυριακή (18/6) στην Ολλανδία το Nations League 2023, καθώς Ισπανία και Κροατία θα δώσουν ραντεβού τίτλου στις 21:45 στο «De Kuip» (Novasports Prime, Alpha, sport-fm.gr).

Ο προπονητής της «ρόχα» Λουίς Ντε Λα Φουέντε, δήλωσε ότι περιμένει έναν ισορροπημένο αγώνα, όμως είναι αισιόδοξος λόγω του κινήτρου που έχει η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι όλοι καλά. Κανείς δεν πρόκειται να μας απογοητεύσει. Πιστεύω ότι η ομάδα μου βρίσκεται στο αποκορύφωμα στην καλύτερη στιγμή της σεζόν. Το κίνητρο ξεπερνά τα πάντα.

Αυτό που δίνει αναγνώριση είναι οι τίτλοι, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι το προηγούμενο έργο. Το να φτάσουμε σε έναν τελικό είναι προνόμιο. Εάν αφήσεις τα πάντα εκεί έξω στο γήπεδο, δεν μπορεί να υπάρξει απογοήτευση μετά. Φυσικά, θέλουμε να νικήσουμε, όχι για εμένα, αλλά για να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας.

Το βλέπω ως έναν πολύ ισότιμο αγώνα, κάθε ομάδα έχει τα δικά της δυνατά χαρακτηριστικά, αλλά έχουμε δείξει και οι δύο ότι σήμερα είμαστε οι δύο καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Θα θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι εντός των 90 λεπτών. Εχουν περισσότερη εμπειρία και αυτό το ημίωρο της παράτασης, είναι ζωτικής σημασίας, όσον αφορά στην εμπειρία. Ενα ήρεμο μυαλό, δίνει τον τόνο και νομίζω ότι η Κροατία είναι επίσης πολύ δυνατή σωματικά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x