Nations League

Ντεσάμπ για Εμπαπέ: «Δεν θέλω να πάρω ρίσκα, θα δούμε πώς θα είναι μέχρι την Τρίτη»

Ο τραυματισμός του Κιλιάν Εμπαπέ ξανά στο πόδι προκαλεί ανησυχία στον Ντιντιέ Ντεσάμπ που αφήνει τα πάντα ανοιχτά σχετικά με τη συμμετοχή του Γάλλου στο ματς της Τρίτης με την Κροατία.

Κατάφερε να αγωνιστεί ο Κιλιάν Εμπαπέ για μεγάλο μέρος του αγώνα στην πρεμιέρα της Γαλλίας στο Nations League, ωστόσο, ο τραυματισμός του ξανά στο ίδιο σημείο που είχε χτυπήσει και μερικούς μήνες πριν οδηγεί τον Ντιντιέ Ντεσάμπ να επεξεργάζεται όλα τα σενάρια για τον επόμενο αγώνα κόντρα στην Κροατία.

«Ήταν πολύ καλύτερα μετά το ματς. Είχε ένα άσχημο χτύπημα στον ευαίσθητο αστράγαλό του. Συνέχισε, όμως, να παίζει ακόμη και αν εγώ δεν έπαιρνα κανένα ρίσκο. Θα δούμε πως θα είναι αύριο. Το ίδιο και οι υπόλοιποι παίκτες, δεν θέλω να πάρω κανένα ρίσκο. Θα δούμε πώς θα αντιδράσει ο αστράγαλός του αύριο. Θα μιλήσω μαζί του να δω εάν μπορεί να αγωνιστεί κόντρα την Κροατία την Τρίτη.

Δεν τον βρίσκω πιο αδύναμο από ό,τι συνήθως. Δεν είναι στα καλύτερά του, προφανώς, όπως οι άλλοι, αλλά έχει αυτή την ικανότητα να σκοράρει κάθε στιγμή όπως έκανε και στο γκολ της πρεμιέρας. Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες που μπορούν να το κάνουν αυτό
», ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή των «τρικολόρ» ενόψει του επόμενου κρίσιμου αγώνα που θα ξυπνήσει μνήμες από τον τελικό του Μουντιάλ του 2018.

Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x