Nations League

Ντεσάμπ για Μαρσιάλ: «Είναι στο σωστό δρόμο»

Βέβαιος πως ο Άντονι Μαρσιάλ θα καταφέρει να δείξει μια εικόνα αντάξια των προσδοκιών του δήλωσε ο Ντιντιέ Ντεσάμπ μετά τον αγώνα της Γαλλίας κόντρα στην Κροατία για το Nations League.

Στο σωστό δρόμο υποστηρίζει ο Ντιντιέ Ντεσάμπ πως είναι ο Άντονι Μαρσιάλ μετά και τη χθεσινή συνδρομή του στο γκολ του Γκριεζμάν. Μάλιστα, για τον προπονητή του, είναι σε θέση να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και στην εθνική Γαλλίας με την οποία μετρά μόλις 20 συμμετοχές από το 2015.

Δεν πρόκειται για κάποια μεταμόρφωση όπως ξεκαθαρίζει ο Γάλλος τεχνικός αλλά, αντίθετα, η χθεσινή εμφάνισή του παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δείχνει πως έχει πολλά ακόμη να προσφέρει εντός και εκτός γηπέδων.

Ο 24χρονος επιθετικός είχε να αγωνιστεί με το εθνόσημο της χώρας του από το μουντιάλ του 2018 και τώρα φαίνεται πως είναι έτοιμος να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

«Δεν θα έλεγα ότι μπήκε σε στάδιο μεταμόρφωσης αλλά όντως έχει αλλάξει. Το πρόσεξα πολύ καλά ακόμη και εκτός γηπέδου. Είναι ικανός να κάνει τη διαφορά, είναι πολύ σταθερός. Είναι στη σωστή γραμμή πλεύσης», υποστήριξε ο 51χρονος τεχνικός στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα της Γαλλίας.

Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x