Nations League

Ντεσάμπ: «Καμία ανησυχία για την αστοχία του Γκριεζμάν στα πέναλτι»

Δεν ήταν καλή στιγμή για τον Αντουάν Γκριεζμάν η εκτέλεση του πέναλτι στην πρεμιέρα της Γαλλίας στο Nations League, ωστόσο, ο Ντιντιέ Ντεσάμπ δεν θεωρεί ότι συντρέχει κίνδυνος ανησυχίας.

Να γυρίσει το διακόπτη πρέπει ο Αντουάν Γκριεζμάν τουλάχιστον όπως επισημαίνει ο Ντιντιέ Ντεσάμπ ώστε να σταματήσει το αρνητικό ρεκόρ του στις εκτελέσεις πέναλτι.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να κερδίσει ξανά τη φόρμα του ο Γάλλος επιθετικός, όπως υποστηρίζει ο προπονη΄της της εθνικής Γαλλίας καθώς η αστοχία του στα πέναλτι δικαιολογείται από το γεγονός πως είχε καιρό να δοκιμάσει την τύχη του σε αυτή τη θέση.

«Όλοι οι επιθετικοί παίκτες, για να κάνουν τη διαφορά χρειάζονται ώθηση. Αισθανόταν όσο περνούσαν τα λεπτά όλο και καλύτερα στον αγώνα και είναι ένας από τους παίκτες της ομάδας που δεν έχει παίξει εδώ και 15 μέρες. Οπότε χρειάζεται να γυρίσουμε ξανά το διακόπτη της μηχανής. Ξέρει πως έχασε το πέναλτι, όπως και τα προηγούμενα δύο. Αλλά δεν είχε ξαναβρεθεί στην ίδια θέση για καιρό, χρειάζεται να συνηθίσει πάλι στην εκτέλεση των πέναλτι. Ως στιγμής, νιώθει καλά που επέλεξε να εκτελέσει αυτό, εάν υπάρξει και άλλο, είμαι σίγουρος πως θα το κάνει ξανά», δήλωσε ο Γάλλος τεχνικός όπως μεταφέρει το RMC Sport.

Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x