Nations League

Πέλκας: «Η Εθνική Ελλάδος έχει τις δυνατότητες να περάσει σε μια μεγάλη διοργάνωση»

Την πίστη ότι η Εθνική Ελλάδος έχει την… ικανότητα και τις δυνατότητες να περάσει σε μια μεγάλη διοργάνωση εξέφρασε ο Δημήτρης Πέλκας.

Την πεποίθηση πως η Εθνική ομάδα μπορεί να περάσει στην τελική φάση μιας μεγάλης διοργάνωσης εξέφρασε ο Δημήτρης Πέλκας σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «Hull Live».

«Για κάθε ποδοσφαιριστή, είναι υπερηφάνεια να παίζει για την εθνική του ομάδα, να δίνει τα πάντα για τη χώρα του. Την τελευταία φορά (το καλοκαίρι) τραυματίστηκα και δεν μπορούσα να είμαι στην ομάδα, οι παίκτες έπαιξαν πολύ καλά, είμαστε πρώτοι στον όμιλό μας», ανέφερε ο άσος της αγγλικής ομάδας για την Εθνική μας ομάδα και πρόσθεσε:

«Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, πολύ ευγενικός με τους παίκτες. Του αρέσει να μιλάει και να συζητά μαζί τους, είναι ένας προπονητής που του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, με ισορροπία και στην άμυνα», τόνισε και συνέχισε μιλώντας για τον Γκουστάβο Πογιέτ…

«Για μένα, είναι ένας πολύ καλός προπονητής και μαζί του μπορούμε να πάμε βήμα-βήμα και να γίνουμε καλύτεροι. Θέλουμε να πάμε σε ένα τουρνουά, περιμένουμε πολύ καιρό για να πάμε σε ένα Euro ή σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και έχουμε τις προϋποθέσεις για να πετύχουμε τους στόχους μας με την εθνική ομάδα», ανέφερε και συνέχισε:

«Δεν φωνάζει πολύ όσο θυμάμαι. Έχει πάθος, του αρέσει το ποδόσφαιρο, του αρέσει να είναι προπονητής και νομίζω ότι επίσης και οι παίκτες αγαπούν να παίζουν και μ΄ έναν προπονητή σαν αυτόν έχεις τις δυνατότητες να βελτιωθείς και να πας πιο ψηλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x