Nations League

Σάουθγκεϊτ: «Είμαι ο κατάλληλος να οδηγήσω την Αγγλία στο Μουντιάλ»

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ υποστηρίζει πως είναι ο κατάλληλος για τον πάγκο της εθνικής Αγγλίας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Την πεποίθηση πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Αγγλίας ενόψει του Μουντιάλ, εξέφρασε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «τριών λιονταριών», ο οποίος μάλιστα αποδοκιμάστηκε από μερίδα Άγγλων φιλάθλων που βρέθηκαν στο «Σαν Σίρο» στην ήττα με 1-0 από την Ιταλία, συνέστησε υπομονή, ενώ τόνισε πως με την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η ομάδα του θα είναι πανέτοιμη.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Νομίζω ότι είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να πάει με την ομάδα στο τουρνουά. Θεωρώ πως δεν παίξαμε άσχημα κόντρα στην Ιταλία, αλλά θα δεχθώ κριτική γιατί έχουμε κάνει αρκετές ήττες τον τελευταίο καιρό. Μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο τον Νοέμβριο, η ομάδα θα είναι πανέτοιμη. Στο Nations League παίζουμε με πολύ ποιοτικές ομάδες και θα εξελιχθούμε μέσα από αυτό. Παλαιότερα, παίζαμε μόνο φιλικά παιχνίδια, τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά, καθώς οι ομάδες που αντιμετωπίζουμε είναι πολύ δυνατές. Τώρα γνωρίζουμε το επίπεδο και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, θα είμαστε πανέτοιμοι».

Η εθνική ομάδα της Αγγλίας βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου της στο Nations League, με μόλις δύο βαθμούς σε πέντε αγωνιστικές, αγνοώντας τη νίκη σε επίσημο παιχνίδι από τον Νοέμβρη του 2021 και ένα ματς απέναντι στο Σαν Μαρίνο.

Επιμέλεια: Δημήτρης Κάππας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x